keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Mahan täydeltä asiaa!

ÄÄÄ! Oli pakko kokeilla tällästä videopostausta :DD EI saa tuomita ku koskaan ennen tehny nuita ja tuo oli vaan tuommonen "harjotus" :3 ja älkää välittäkö tuosta rätinästä..
Tänään siiss oli AIVAN KESÄ ILMA!!! <3 Nahkatakki kelit ja sortsi kelit tulleee! Vaikka koulussa taas Avidin kanssa tappelua mutta ei pilannu päivää silti.
Käytiin siis kirpparilla Lindan kanssa ja löysin 2 laukkua kummatki vain 2e:) Ja pakko sanoa että tuo valkonen kangaskassi niin en yleensä koskaan osta semmsota missä on jonku naisen naama tai kuva mutta ei tuo minusta ollu ees ruma niin päätin ostaa! Ja tuo musta pikku nahkalaukku on oikein kätevä!
 Sitten käytiin Rajalla kierteleen mutta ei sieltä oikein mitään löytyny minun kukkarolle sopivaa..
 Mentiin 3 aikoihin Markkisen kanssa auttamaan Violaa sen näyttökuvauksissa, oltiin malleina sille valomaalauskuvissa! Sitten kiireesti tekemään ruokaa nälkäisille opiskelijoille ja nyttten katson meidän sotkuista kämppää ja sitten katson ulos missä on hyvä ilma, kumpihan voittaa??!
Alotetaan siitä että katson Iholla sarjan eilisen jakson!!
tältä mejän ikkunasta näyttää!
että siivota ku pitäis??!

tiistai 27. maaliskuuta 2012

Nopea postaus tällä kertaa!

Näin aluksi tästä päivästä voi kertoa että meni hermot koulussa koska Avid.... Se on semmonen editointi ohjelma millä mejän pitäis alaa nyt editoimaan mejän kuvaamaa "kello" tarinaa, mutta kiitos avidin ja meidän sekoilujen se on ihan sekaisin se koko projekti ja tietokoneen muistikin on täynä.. --_-- jäi kokonaan yritykseksi tämä päivä!
Viikonloppu meni mukavasti! Siskon perhe tuli lauantaina yheksi yöksi ja tädin tyttö oli niin taas kasvanu vaikka vasta vähän reilu 5v:) Ei ennää ujostele ja on niin energinen pakkaus että melekein peräässä pysy :_D
Lyhyeen jäi sekin visiitti mutta silti oli niin kivvaa ja voisiko jopa sanoa tunteikas viikonloppu!
Kamerakaan ei kovin ollut käytössä koska seura meni edelle, kuin että olisin ottanut kuvia blogiin.
Eilen vasta saavuin Tornioon ja oli kyllä hämmentävää kun törmäsin entiseen tuttuun jota en ole 2v nähnyt ja satuttiin samaan linkkuun ja juteltiin n. yli 2v vanhoista jutuista! Se oli niiin hämmentävää joten en ole varma että hyvällä vai huonolla tavalla :S
Nyt voisi alkaa mennä tuonne musatalolle kun siellä on taas joku konsertti mihin Markkinen tekee valot, tai no osaan esityksistä mutta kuiten:)

Eli siiis lyhyt postaus tapahtuneista ja ilman kuvia mennäään tällä kertaa! CYA!!

perjantai 23. maaliskuuta 2012

Valoa kohti, sano mummo lumessa!

Elossa ollaan! Vaikka henkisesti vielä ahistaa välissä.. Mutta tännää on syytä iloita sillä kaverilla 18 synttärit missä lähtiä käymään ja viemään ruusu :_) Illalla jos hyvä tuuri käy näkis erästä toistakin henkilöä(:
Tänään heränny aikasin 9.00 vaikka kotona olin. Siinä Serranonperhettä katsoessa mikä jäi Markkiselta matkaan. Halusin pukeutua tänään vähän erllälailla sillä aattelin sen piristävän itseäni ja menin penkomaan veljen kaappia mistä löyty ukin vanha paita!! Tää on minusta aika hassu mutta se tekee siitä hienon ku se on ukin:)
Huomenna tullee minun siskon perhe käymään ja näkee tätin tyttöäki pitkästä aikaa <3 
taas talvi takaisin.. kevät tule jo!!!
se ei halunnu kääntyä oikein päin..


Tämäkin tälläinen pieni postaus joka muistuttaa itseäni ja muita lukioita että pohjalta noustaan kyllä!!


HYVÄÄ PERJANTAITA!! :_)

torstai 22. maaliskuuta 2012

Kun toivot että kaikki olisikin unta..

Eilen oli maailman kamalin päivä koskaan tähän astisessa elämässäni..
Itketti koko ajan, ihan sama jos joku ees katto minua tai näytti surunaamaa niin alko kyyneleet valumaan.
Koko ajan satoi paskaa niskaan eikä henkiselle ahistukselle tullut loppua.. Toivoin vain koko päivän että miksei kaikki vois olla unta tai miksi piti olla niin tyhmä??!
Tälle kaikelle on kyllä syy mutta se on osittain henkilökohtaista ja ommaa tyhmyyttä niin jätän tämän ahistavan ja inhottvan päivityksen vain lyhyeen.
Kaiken nyt kyllä yritän kestää mutta toivoisin että kohta alkais näkymään jotain positiivista ja saisin oman positiivisen minäni takaisin!!
kuva weheartit

tiistai 20. maaliskuuta 2012

Faktat pyötään!

Elikkäs sain tämmösen haasteen Emmiltä jossa pitäis kertoa 7 randomi faktaa itestä ja päätin sitten kokeilla!!

Fakta 1. Opiskelen Torniossa media-alalla tällä hetkellä toista vuotta ja sitten ensi vuoden keväällä pitäisi valmistua media-assistentiksi :_) Media-ala on kiinnostava ja se avaa uusia mahollisuuksia aika paljon! Hyvä on olla sosiaalinen ja kiinnostunut tekemisistä niin sillä pärjää jo hyvin alkuun! Jos olen kiinnostunut vielä ensi vuoden valmistumisen jälkeen niin menen varmaankin ammattikorkeaan medianomiksi opiskelemaan ja siitä sitten jos kiinnostus jatkuu niin journalisti olis kiva ammatti :) Mutta saa nähä mihin tulevaisuus vie tässä ammatissa vai jossain toisessa?
Fakta 2. Mietin liikaa asioita.. En voi vaan sille mitään että saatan miettiä seuraavan päivän tapahtumaa/tapahtumia miljoonaan eri kertaan, monella eri tavalla, mitä vaikka voisi tulla tapahtumaan tai todella kaukaa haettuja mielikuvia! Se osoittaa vissiin osaksi että mielikuvitus on tallella mutta se on myös rasittavaa :S Saatan myös miettiä lauseita tai juttuja päiviä ennen mitä voisin kertoa ihmisille mutta en siltikkää saata toteuttaa niitä.. Toisaalta koska ajatukset vilisee lähes koko ajan niiin eipä tule tylsää pohtia
asioita sitten ittekseni tai jakaa näitä hienoja ideoita muiden kanssa!
Fakta 3. Sitä on varmaan turha hehkuttaa tai jotenkin ylpeillä, mutta olen tosi helposti innostuvaa sorttia!! Ja olen saattanut mainita siitä joskus ennenkin mutta se on niin totta minun kohalla! :_D Ei tarvita kovin isoa ideaa tai suunnitelmaa niin olen ihan innoissani mukana ja suunnittelemassa lisää! Ilmeeni kirkastuu 0-100 yhtä äkkiä ja alan huitomaan käsillä : D Varmaan kaikki ystäväni ovat huomanneet tämän piirteen :d 

Fakta 4. En ole koskaan käynyt ulkomailla jos Haaparantaa ei lasketa.. Ja kerran Ahvenanmaalla mutta se kuuluu suomeen niin.. Tässä tullee 2kk päästä 18v ikä täyteen ja unelmointi on kovasti ollut ties mistä reissusta ja maasta mutta eipä vain ole ollut rahhaa tai sitten huonoon tilanteeseen ois tullut joku mahdollisuus.. "Sitten kun olen iso" on kuultu monesti ja itsekkin mietitty että tulee se minunki aika käyä lentokoneessa ja matkustaa ulkomaille joku kaunis päivä tulevaisuudessa!
Fakta 5. Minulla ei ollut ala- eikä yläasteella ollenkaa lempinimeä sillä Jennystä on vähän vaikea keksi muutakuin jennyli ja ei kukaan minua kutsunut sillä. Tornioon tullessani sain jopa muutaman pysyvän lempinimen! Toinen on Mamma ja toinen on Säkki :_) Mamma tulee siitä koska olen aika huolehtiva ja aina kun ollaan menossa Torniossa johonkin pilettämään niin aina kuuluu jostaki " Jaaa mamma taas menossa rimpsalle!"
Fakta 6. Nyt tuntuu että kaikilla on tatuointi kuume ja niin on kyllä minullakin!! Olen tässä jo viimeiset yli puoli vuotta ollut jo varma että kunhan vain saan rahat kasaan jossain vaiheessa niin otan tatuoinnin itseeni! Löysin niin iskevän tekstin itselleni ja se muistuttaa minua aina että vaikka paskaa kaadetaan niskaan oikein urakalla niin ei se ole loppu siltikään! Tatuoinnilla on siis merkitystä. Paikasta en ole aivan varma sillä haluaisin että se näkyisi mutta saisi myös peitettyä. Tuo teksti tuossa alla olevassa kuvassa on se minkä ajattelin itselleni sopivan!
Fakta 7.  Olen hyvinhyvinhyvin utelias ihminen! Saan jonkilaista mielihyvää vissiinki siitä jos saan kuulla mielenkiintoisia asioita ihmisistä ja tutuista. Joskus se on niiin huono juttu koska saa tietää tuntemattomasti ihmisistä ei niin kivoja asioita.. Tämä on taas tämmönen luonteenpiirre mistä ei ole aina niin ylpeä mutta osa minua kuitenkin.


maanantai 19. maaliskuuta 2012

Mikään ei pilaa mun fiilistä millään!

Pitäisi uudet kevät kengät koska vanhat tennarit jo vähän rikki ja kuluneet :s
Yleensä maanantait on hirveen synkkiä ja tosi tylsiä mutta meikän maanantai oli tänäään niiin positiivinen ja iloinen enimmäkseen::)) hihih! Kevät on tulemassa koska oli niiin lämmin jo tänään!! Aurinkokin paisto täällä Torniossa vaikka se ei tuossa kuvassa nyt paista!!
Koulussa saatiin laitettua materiaalit koneelle mitä kuvattiiin Muoniossa ja jatkettiin Miian ja Lindan kanssa mejän Prosessiteollisuus tilaustyötä ja katottiin nyt vasta mitä oltiin kuvattu..:_D Meikällä taas vammatus päällä ja muutkin saa siitä aina osansa kärsiä koska latelen "hyviä" juttuja ja saatan kiusata leikillä muita(: hehhe toivottavasti mulla pysyy nuo kaverit silti!! Kyllä net on siihen tottunu jo :-D
Sitten lähin kauppareissulle hyvässä seurassa ja piti ostaa evästäki ja vähän suklaapatukoita messiiin(_:
 Kävelin kuitenki hymy pyllyssä koko matkan asuntolalle asti!!
Nyt illalla menin nukahtamaan vähäksi aikaa niin ei hyvä:S Pitäis keksiä jotaki tekemistä tuon Markkisen kanssa niiin piristyis! :)

 Toivottavasti tulleee lissää tämmösiä päiviä :_)

perjantai 16. maaliskuuta 2012

Muonio ja lapin tunnelmaa

Markku kuskina vaan silloin kun hätätilanne!
Nyt on viikon kirjotustauon jälkeen palattu maisemiin ja päästy tällä hetkellä ihan kotia Rovaniemelle asti!

Muonioon siis lähettiin maanantaina siinä 12 aikoihin vaikka piti oikeasti lähtiä ruokailun jälkeen 11 aikoihin ! Met lähettiin 17 ja 2 opettajaa, 3 autolla. Yks iso paku ja kaks henkilöautoa. Piti pysähtyä heti koska pakusta roikku joku piuha raahas pitkin teitä vähän matkaa:D Sitten pysähyttiin muutaman kerran vessaan ja pullakahveelle Pellossa. Sitten kun vihdoin päästiin Muonioon niin käytiin ammattikoululla syömässä ja siellä meille tarjottiin joka päivä kaks kertaa lämmin ateria ja annettiin evästä mukaan ja pakko kehua niitä ruokia että kyllä net oli hyviä :_) Oltiin yötä semmosessa "leirikeskus" mökissä missä vissiin pidetään ripareita tai jotain muita leirejä, se oli kyllä tilava ja monia kerros sänkyjä ja erillään olevat krillikota ja saunarakennus!
 Pakko taas tässä vaiheessa ilmoittaa että vaikka kamera oli mukana en silti käyttäny sitä varmaan ku kahtena päivänä vaan vähän aikaa niiin kuvia ei ole kuin muutamia mutta jos saan meidän opettajalta kuvia ja Jutalta jolla oli kans mukana kamera niin vois laittaa enempi kuvia!! Anteeeksi =(
Mutta selitystä kyllä piisaa mitä tehtiin:
Maanantaina siis saavuttiin paikalle, tutustuttiin vähän ympäristöön ja suunniteltiin kuvauksia, osa porukasta jo lähti kuvaileen omia töitään. Käytiin kaupassa hirveet mätöt kaikille:D
Tiistaina huonosti nukutun yön jälkeen aamulla ammattikoululle syömään vähän aamu/päivällistä ja siitä lähettiin ajeleen tuonne Sammaltunturille päin mihin oikeastaan römmittiin ensin lumessa, sitte osa ihmisistä (kuten minä) raahattiin perässä semmosta veneen mallista ahkiota, jossa oli kaikki kuvauskamppeet ja vähän ylimääräistä. Tosi kivaa oli semmosta raahata ylämäkkeen koko ajan melekein!!! Onneksi noin puolen matkan jälkeen annoin sen toisille koska olin ite niiin hiessä ja henkeä ahisti kivasti :S Siellä tunturilla sitten kuvailtiin taas ja Joonas ja Maukka kävi lumikenkäilemässä yhen tunturin päällä!!! Otti minun kameran onneksi mukaan että muutama hieno kuva on Joonaksen ottamia maisema kuvia ja vähän muuta! Tiistai iltana tehtiin myös yks yö kuvauskohtaus ja valojen kanssa meni värkätessä ja piti kohtauksen takia olla lähes puoli alasti siellä pihalla välissä :S onneksi käytiin saunassa heti sen jälkeen ja siellä sai lämmitellä:)
Keskiviikkona lähettiin kelkka safarille Harrinniva tarjosi meille 3 kelkkaa jossa oli 2 isoa rekeä missä istuttiin porontaljojen päällä ja viltit sylissä:) ja yhen matkaopastajan joka ohjas mejät jonnekki yli 20km päähän, missä taas kuvattiin muutama kohtaus ja römmin lumessa koska olen päähenkilö siinä mejän hommassa! 2 ryhmää yhistettiin yhdeksi sillä miehistö oli vähän poissa tai vaihto ryhmää.. Siinä menikin vähän ennemmän aikaa mitä oltiin kuviteltu ja oltiin takasin mökillä vasta 4 aikoihin.. Sitten monet oli tosi laiskoja ja väsyneitä että puolet mejän porukasta pisti päiväunille mistä herättiinki sitte aamulla vasta:D Ja ei kehattu herättää niitä! Itte siis jatkoin valvomista ja katottiin yks minu leffa Unelmien naapuri, mitä en ollu ees kattonu kertaakaan! Ilta sitte meni siinä poikien kanssa valvoessa ja Jutan tietenki :_)
Torstaina oliki lähtö päivä joka kyllä veny kans aika myöhäseksi. Aamulla vielä kuvattiin ja alettiin siivoileen mökkiä ja pakkaamaan tavaroita ja käytiin vielä syömässä ammattikoululla päivällinen. Tarkotus oli lähtiä viimeistään 2 aikoihin ajeleen kohti Torniota mutta lähetttiinpä siinä vartin vaille 4 ajeleen.. Ja pysähyttiin vielä Pellossa. Oltiin siis siinä 8 aikoini illalla Torniossa, purettii vielä tavarat sillä niitä oli paljon koska meillä oli peräkärry aivan täynä kaikke mahollista kuvauskampetta ja kaikkien tavarat ja mitä lienee autoista löytykään!!
Oli kyllä hieno kokemus ja tuli heti ikävä sitä lumen määrää ja maisemia ja sitä luonnon rauhaa mitä välissä kaipaa täällä kaupunki elämässä asustellesa..Hyvä porukka ja hyvät opettajat ja vaikka kuinka korvessa oltaisiin niiin oli huippu reissu ja voisin tehä vaikka toistekkin tuommosen :_) Lopuksi vain muutamia kuvia, mutta kunhan saan opettajalta lissää niin teen toisen postauksen! Tässä vain monet tapahtumat teksti muodossa.
  NAUTTIKAAA :- D

ikkunasta otettu vähän maisemaa!

mejän ryhmä mutta Markku puuttuu vielä ja minä tietenki päätähtenä!
Sammaltunturilla kuvaukset alkamassa
HUIPULLA TUULEEEE!!
(c) Joonas joka toisena kans kiipes sinne tunturin päälle ihan kunnolla!
Maukka oli toinen joka lumikenkäili sinne:)
yleiset tilat näkkyy vähän huonosti mutta jotenki silti!
Nyt on niin väsynyt ja kaikkialle sattuu ja särkee MUTTA TÄRKEIN viikon salkkarit on näkemättä niin siinä menee seuraavat monet tunnit niitä kattellessa ja vähän karkkia napostellen :_) Illan jatkot!!

perjantai 9. maaliskuuta 2012

Paljon ruokaa ja 3 päivää

Varoituksen sananen tässä jo heti alussa että paljon kuvia ja tekstiäkin luvassa joten valmistaudu salailemaan ja lukemaan noin 3 päivän kuulumiset!!
Keskiviikkona Caritan 18vee kakkukahveet ja kävin ostaan sille keltasia ruusuja pari kappaletta:) En ehtiny kauan olla sillä lähettiin veljen ja sen kaverin kanssa isän luo tuonne tuppukylään yli 50kilsaa pohjosseen päin Rovaniemeltä! Ehti vähän nähä ihmisiä ja ruparella mutta sitte pitiki jo mennä=(
hermannilla hyvä tarkennus mutta edelleenki liivi käytössä ja tukka oli laitettu kiharalle toiselle puolelle:)

Keskiviikko iltana oli ihan pilveetön taivas ja menin sitte klo 20.00 illalla kuvaileen ja tuli ihan muutama jännä kuva siitä!! Tuo mollukka on siis täysikuu eikä aurinko mutta pitkällä valotuksella se sai näyttämään tuolta:D
Torstaina mentiin ukin kanssa pilkkimään ja tottakai ukki veti 6 ahventa ja yhen hauen!! Aina kun mie tulin sammaan paikkaan pilkille niin ei enää nykiny kalat:C Ja ukki sai sitte jostaki toisesta taas.. En sitte saanu yhtään kallaa =( Sitten kelkkailin iha hulluna ja monta tuntia ties missä mejän metissä ja jäälläkin kävin! Oli kyllä kivaa vaikka en kyllä kelkkakorttia omista :_D  Ja eipä muuten ollu kylmä koska olin kunnon kerrospukeituja! Mulla oli paksut legginsit,niitten päällä villahousut, niitten päällä toppahoust, sitte oli toppi, veljen neule, niitten päällä villapaita ja toppatakki lopuksi! Sukat ja villasukat, kypärälakki ja karvalakki(:
 EI OLLU KYLMÄ!!
Onneksi ei ole väliä miltä näyttää ku ei kettää kiinnosta (: 
Illat meni syödessä karkkipussiani ja vähän uunimakkaraa johon ihan itte vuolin makkaratikun ja nyt sattuu oikeaan kätteen ihan hulluna :S Istuin lumessa ja vuolin kunnes siitä tuli tarpeeksi hieno!


Tänään sitten ajoissa herättiin ja lähettiin ennen puoltapäivää ajeleen takasin Rovaniemen keskustaa, otettiin matkalta Maija kyytiin ja käytiin meillä vaihtaan vaatteet ja sitte siitä kaupunkiin ostaman uuet collarit! + kynsilakka:) Tarttu myös Anttilasta mukaan 3leffaa, Unelmien naapuri, Pahan sanansaattaja ja Eagle eye!! Ois voinu parempiki valikokoima olla mutta oli pakko ostaa nuoki! 
CafeHousessa tottakai pulla&kermavaahtokaakaot ja pelattiin tuota tornipeliä (minkä nimeä en muista) ja illemmalla käytiin kaupasta patonki täytteitä ja tehtiin itte täytetynpatongit ja syötiin ähkyyn!! Naurettiin maailman tyhmimmälle jutuille niinkuin meillä tapana on;)
Nytte datailla ja kirjotella tätä blogia ja musiikkia kuunnellen, sekä tottakai uudet collarit jalassa:)

Tein pojille uunimakkaraa mutta en ollu varma laitetaanko juustot siihen tolleen nii soveltin:D Lopputulos oli aika jännä!

Viihtyisää perjantaita ja toivottavasti monilla on vauhdikkaampi kun meikäläisellä tämä ilta!!