lauantai 18. elokuuta 2012

Kotona.

Eilen palasin kotia Kilpisjärveltä ja pakko myöntää että oli elämys!!! Oli niin hyvä että menin mukaan tuuhon projektiin kun sai käyä Norjassa kahesti ja Ruotsin puolella jaa tietty ihastella lapin maisemia:) Kirjotan myöhemmin siitä reissusta postauksen kun siitä on niiin paljon kuvia ja kertomistakin jonkin verran!
Tänään nukuin 9h ja tuntui kun olisin nukkunut liikaa:s Totuin niihin 6h-alle 6h tunnin yöuniin.
Kylmästä ilmasta huolimatta lähdin veljeni kanssa katsomaan onko villi vadelmat ja mustikat kasvaneet. Vadelmia oli viime vuonna pensaat täynä, tänä vuonna tosi nuikasti ja useimmat oli huonoja.. Mustikoita löytyi ja poimimme niitä käsin kahdestaan, hidasta oli mutta tuli niitä sitli sopivasti!
Niska ja selkä meni kyykkiessä joten piti lähtiä sisälle leipomaan, tein muffinsseja:) Tuli hyvin marjaisa taikina mutta maistuuu tosi hyvälle, pakko myöntää! 
eli itse poimittuja marjoja kaikki!

Tänään pakkaamaan huomiselle kaikki tavarat sillä huomenna muutto takaisin Tornioon!!! JEHS! : )

sunnuntai 12. elokuuta 2012

Kilpisjärrrrviiiii!

Huomenna se vihdoin tapahtuu! KILPISJÄRVI HERE I COME! Sinne viikoksi ma-pe patikoimaan ja kuvailemaan ja hyvällä tuurilla kaikkia muuta siistimpää :) klo 8 pitää olla jo menossa, saa nähä miten ylös pääsen.
Nyt voin vähän kertoa minun eilisestä kamalin päivä varmaan piitkiin aikoihin ja moniin vuosiin.. Olin viihteellä ja luulin hukanneeni lompakon.. Puhelin ei tietenkään ole soinut aikaisemmin niin paljoin kuin silloin kun en pääse sängystä ylös.. Luulin hukanneeni parhaimman alennuksista ostaman koruni...
 Kaiken kukkuraksi potkasin vasemman jalan täysiä ( oikeasti tosi lujaa!) vessan oveen ja se oli koko loppu illan tosi kipeä ja ei pystyny laittaan painoa vasempaan jalkaan:s
Tänään olemme Elmon kanssa pohtineet syviä ja naureskelleet itsellemme.

Tarinan opetukset ovat että:  elä juo, tai jos teet elä montaa. Elä laita hienoja koruja viihteelle kun ne hukkuu kuitenki. Elä soittele kellekkään tutuille, varsinkaa monille. Elä ota pankkikorttia mukaasi kun olet juomassa. Elä potkase jalkaa oveen.
kädessä merkki syyllinen.

Nähdäämpä sitte perjantaina tai joskus! Viikon päästä sunnuntaina muutto Tornioonki!:) Kivaaa:))

perjantai 10. elokuuta 2012

Elämä on niin paljon parempaa, kun näkee, että toinen osapuoli välittää ja rakastaa.

Helloou! 
Tänään on perjantai ja tänään Rovaniemellä on Simorock!! En oo koskaan käyny nuilla festareilla enkä mene kyllä nytkään:-D Vaikka siellä oli Pmmp ja Jukka poika ja kaikkien pienten tyttöjen rakastama ROBIN!! Mutta njääh ei mulla ole rahaa semmosiin.. Nyt on vaa mennyt kaikkeen muuhun tarvittavaan rahaa että itkettää ku kattoo kukkaroon ku tyhjää näyttää=( Elisan synttäreihin on pakko säästää 31.8 ku se apina_marakatti_elmo täyttääpi 18vee1:) 
Käytiin tiistaina tyttöjen kesken kattomassa Madagascar 3 3D ja olihan se hassu elokuva, vähän ehkä odotusta huonompi mutta sai nauraa kuiten!
Keskiviikkona olin jopa sosiaalinen ja minulla kävi 3 eri ihmistä vieraana:D Se oli mukavaa mutta ei ole pitkään aikaan ollut noin... Asiaan täytyy tehdä muutos ja tavata useammin.
Eilen torstaina minun veli sai suostuteltua minut salille..Pitkästä aikaa laiskan kesän jälkeen oli aika hikistä hommaa pakko myöntää! Mutta nyt sattuu vähän paikkoihin mutta on se sitte tehonnukki johonki ku koskee! Jos sitä innostuu jatkamaan Torniossa on tavoite!
Tänään kuiten tekis jotain muuta kuin kököttäis kotonaan ja olis koneella.. Tätä on tehny lomalla ihan likaa, not nice.
Muutama kuva tiistailta:) Kiitos veljelle joka suostu parvekkeella ottaan!
NIINJOO ja talvi on kovvaa kyytiä muka tulossa.. Eipä enää pärjää pelkillä sortseilla tai takilla pihalla.. Katulamputki syttyy illalla =( Palelee sisälläki välissä, pitää ettiä neuleet esiin.
Sunnuntaina on sitten pakkaushommia Kilpisjärvelle ja sähköpostia on tullu yllinkyllin! Suunnitelmat on muuttunet mutta reissua odotan kovasti!:)
ps. mattikin on siellä :3

maanantai 6. elokuuta 2012

Selvennys syvennös

Tuli tarve jotain selittää tai kirjoittaa ja päätinki oikaista tämän minu blogin tarkoituksen ja olemassa olon.
Blogia olen kirjoittanut joskus aikasemminkin mutta en sitten jaksanutkaan pitää sitä yllä ja kirjotus oli VIELÄ sekavempaa mitä nykyisin! Halusin kuitenkin alkaa kirjoittamaan ja sen toteutin tuossa vuoden vaihteessa ja vaikka kirjotus on välissä vähän hassua ja sekavaa niin se on semmoinen miten ite oon asian halunnu tuoda esille. 
Tämä blogi on toisaalta "julkinen päiväkirja" sekä "muistio" tapahtuneista ja muistoista tässä meikän tunnevammasessa elämässä. Se että se on julkinen ei tarkota että ei sais kommentoida tai antaa mielipidettä. Mielestäni olen hyvin kirjottanut tätä, tämä postaus on 71 n. puolessa vuodessa:) Kaikkea en kirjoita ylös tänne vaan jätän tarkoituksella poies, mikä on mielestäni hyvä asia! 
Henkilökohtaisesti pidän semmoisista blogeista missä voidaan puhua muutakin kuin yleisesti asioista mutta kuitenkin ymmärrettävää että kaikki ei kuulu kaikille. Asia on sillä selvä ja tähän riitti taas minun jorinat ja selitykset.

Ps. runot mitä kirjotan tänne on ihan omasta päästä tehtyjä. Jonnekki niitäkin tahdon laittaa

hyvää yötä

sunnuntai 5. elokuuta 2012

Mä maalaispoika oon tintidin!

Heipsun! Viikonloppu meni tuolla Misissä mummolassa ja iskän luona ollessa. 
Autolla tuli taas päristeltyä ja palautettua mieleen vaikka pysyyhän se hyvin jo hanskassa ainaki niillä mettäteillä mutta autotiellä sitten en tietäis miten kävis.. 
Käytiin lauantaina kylän semmosessa kalastamiskilpailussa ja MINUN UKKI VOITTI!! 4 kerta jo peräkkäin kuulemma:--D Mummu osti myös perjantaina torilta 2 laatikkoa mansikoita ja perattiin ne ja syötiin niitä ja tehtiin lauantai-iltana mökillä vähän muurinpohjalättyjä ja saunottiin ja uitiin hetki Kallen kanssa. Näin lauantaina siellä kylä tapahtumassa myös vanhan ala-asteen opettajani:))) Ja vanhan taxikuskin joka kuskan meitä kouluun vissiin 1-2lk :--D En ois tunnistanu mutta selvis mummun kautta!
Mukava nähä tuommosia piitkästä aikaa, vuosien takaa!
Tänään käytiin mutka Kemijärvellä mummun,ukin ja Kallen kanssa. Käytiin serkun perheen luona kylässä kakku&kahveella kun vanhin lapsi oli täyttäny 6v, toinen vasta 3v tyllerö:) Serkkuakaan ollu nähny vuosiin =( Oli mukava käydä ja sain rinkkarepun lainaksi sieltä mikä oli kätevä ja hyödyllinen sinne Kilpisjärven reissuun. Näkkee kyllä sukulaisia liian harvoin.. HARMITTAA =(
Siitä ei oo vieläkään tullu sähköpostiin mitään lisä infoa ja alkaa ärsyttään ku ei voi suunnitella Tornioon muuttamista ku ei tiedä reissuta oikein mitään.. Toivottavasti ens viikolla tulee postia!
leikkasin kallen tukanki ja tulihan siitä hyvä!!
Kalle sano että näytän mummolta ku mulla oli hiukset huivin alla, verkkasit ja tuo ruutupaita..
Ukki joutu trampoliinille Millan kanssa:)
Siinä on tällähetkellä mitä mulla on kasassa! PLUS minu ruskea muovikuppi joka unohtu kuvasta..
Ens viikolla haen piilareita ja sain perjantaina tietää että vasemmassa silmässä mulla on hajataittoa... Kohta sitä katotaan kieroon ja ollaan sokkeita.. Työharjottelupaikkakin pitää keksiä uus ku en päässytkään mihin hain.. Oli joutunu evakkoon lähteen omista tiloistaan niin siksi ei nyt =(( Nooh murheet poies ja kyllä se tästä! :)

torstai 2. elokuuta 2012

Olet siis onnellinen?

Kerronko sulle salaisuuden?
Pienen jutun juuren minkä kaukaa kuulen.
Ystävähän se siellä huutaa.
Huutaa kaukaa mutta tunnistan ilmeesi ja eleesi mikä kertoo mulle sen salaisuuden,
ilman että huutaisit sen.
Jaloilla hypellen, silmillä nauraen, käsillä huitoen, minulle selittäen.
Kysyt: "Kerronko sinulle salaisuuden?"
Vastaan sinulle hymyillen: "Rakkaani kerroit minulle sen jo elehtien!"
Pysähdyt paikoillesi, katsot suoraan silmiini,
otat kädestäni ja tempaiset mukaan rytmiisi.
Olen myös onnellinen, haluan vain että tiedät sen.