torstai 25. lokakuuta 2012

Thats who i am

Välillä sitä vain saattaa unohtaa kuka on oikeasti, ulkokuori voi pettää ja pahasti. Ja vaikka kuinka yritinkin uusia tapoja opetella tai tavoittaa mutta turhaanhan minä muutan itseäni, jos ei kelpaa niin ei väkisin! Tuo viimeinen on ehkä kaikkein se mitä aina mietin. Mikä minusta tulee isona? Joudunko elämään sossujen jonossa joka viikko aikuisena vai saanko hyvä ja mieluisan työn? Mihin muutan kun opiskelut loppuu ja kuinka pärjään aivan yksin..? Paikkaa en tiedä enkä oikein sitä ammattiakaan mutta sen tiedän että aina mä pärjään vaikkei siltä juuri tuntuisi.
Nyt haluan että sinä joka luit tämän teet saman. Mene weheartit sivuille ja tee samanlainen postaus itsestäsi! Samantapaisia kuvia teksitillä varustettuna löydät kun kirjoitat weheartit hakuun "andthatswhoiam". Vaikka vaihtoehtoja on monia niin ota ne tärkeimmät sieltä ja mieti millainen oikeasti olet:))
Minä olen paljon muutakin kuin nämä, mutta saa tästä irti persoonastanikin! 

                    Ps. vielä 4 viikkoa työharjoittelu Iskelmä Rovaniemessä, sitten viimeiset 2kk Tornioon!

maanantai 22. lokakuuta 2012

Lomalla on hyvä olla!

kuvaa hämää sillä se on todellaki vain puolet tuosta puvusta mihin se yltää:)
Keskiviikkona töiden jälkeen otin suunnakseni rautatieaseman ja sieltä Kemiin, tai oikeestaan Maksniemeen mutta sama se.. Siellä sain taas möhköfanttini kanssa löhötä ja heitin minun hauskoja juttuja! Matti heitti myös minun päälle vissyä jaah minä heittelin sitä sukilla! Tämmöstä tervettä meininkiä miedän suhteessa:--)
 Nooh piti sieltäkin taas lähteä kun menin siskon perheen luokse Ouluun kattomaan viime kuussa syntyneitä kaksoispoikia<3 Ne oli niiiiin pieniä ja söpöjä että sydän suli! Okei ne minusta näytti aluksi nukeilta niin piti mennä koskemaan että eläähän ne, kyllä eli. Siellä käytiin kierros kaupungilla ja touhuttua rinsessan ja poikien kanssa, vaikka ne kyllä syö, paskoo ja nukkuu! Näin myös Markkista pitkästä aika:))))))))))))))) Oli kiva nähä ns. Tornioon ihmisiin kuuluva ! Ikävä ihmisiä sieltä. Harmittaa myös ku ei olla Markkisen kanssa koskaan enää samaan aikaan Torniossa...:(( 
Huomenna takaisin töihin! Vielä 5 viikkoa jäljellä Rollossa! JEJ sitten muuto taas. Kattelin mukamas jo Oulustakin asuntoja ja löyty sieltä ihan hintaluokkaani sopivia Heinäpäästä. Mutta saa nähä milloin sekin tapahtuu vai pääsenkö edes kouluun Oulussa.... Nyt jos vain jaksan hyvällä tyylikkäällä tyylilläni tämän työharjoittelun loppuun ja miettiä sitten seuraavaa.
EI vielä mietitä sitä minne pitää tästä lähteä ja paljon maksaa ja kaikkea hirveää...

maanantai 15. lokakuuta 2012

Kittakissa

tässä näettä hyvin koomisen kuvan ku Karvinen yrittää saada lelua!
köpö ja maddi<3
Viikonloppu meni kun Matti tule meille<<3 Leikittiin kissojen kanssa, Matti kuvas ku mie hyppyytin niitä! Käytiin kaupungissa syömässä lauantaina ja nähtiin Sannaa ja Elisaa, sitte saunomaan ja pari huuruista. Sunnuntai on leposunnuntai ja silloin vain löhötään ja syödään. Itkin silmät päästä ku Matin piti lähteä liian aikaisin.......:( Oli outoa viedä se mamman kanssa linkkuun mihin aina itse olen mennyt, mutten tällä kertaa.. 
Töissä menee vieläkin kivasti! Huomenna ainakin 2 haastattelua peräkkäin ja ajattelin kuvata sen vaiheet talteen. Käyttää niitä vaikka portfoliossa. Vielä pari päivää niin sitte ansaitulle parin päivän syyslomalle! JEEE! Keskiviikkona töistä junaan ja sieltä Kemiin-->Maksniemi, ja lauantai aamupäivästä Kemi-->Oulu ja kattoon siskon vauvojaaaaa<3 Ja tätin rinsessaa! :--) 
            Että semmosta tällä kertaa.

lauantai 6. lokakuuta 2012

In future

Tämä olisin ehdoton suosikki minkä haluaisin kokea, viime kesänä jäi välistä ja vieläkin harmittaa:C
pieni vihjaus vain : )
uudistaa tätä minun tyyliä johonkin suuntaan
haluaisin vielä jonkun lävistyksen kuten nenä taikka rustoon
sitten kun muutan omaan asuntooni hankin ison sängyn ja sisustan sen kivasti!
teehetkiä yhdessä eri ihmisten kanssa, eri paikoissa
haluaisin katsoa taas kaikki klassikko disneyleffat!
en ole koskaan syönyt macaroneja joten se pitää tehdä
pakko myöntää että onhan tuo aika kätevä puhelin, joten ehkä itsekkin saan joskus sellaisen hommattua
en ole koskaan käynyt joten paljosta varmana jäänyt paitsi lapsuudessa
minusta olisi kiva saada sellainen kuva minkä voisi vaikka kehystää kivasti muistoksi :3
pukeutua muuhunkin kuin tummaan ja turvalliseen
tatuointi ehdotuksia on muutama mielessä mutta pitää vielä miettiä että onhan ne niitä mitä varmasti tahdon, ettei kaduta
en ole myöskään koskaan ollut lentokoneessa..
siili ois ihana tai kissa, koirakin on
olen sen verran mamma että tahdon joskus lähempänä 25v tuommosen palleron
muutto uuteen kaupunkiin ja uuteen kouluun/työhön kun valmistun
kielipääni ei ole mitenkää erinomainen mutta olisi silti kiva oppia jotain kieltä hyvin
pitihän tämänkin aloittaa mutta aloitus on kaikkein vaikein, ensi viikolla pitää tehdä se aloite!
noh ei ehkä ihan aamusta sillä puhelin ei pysy edes kädessä aamuisin, mutta oishan se kiva:3 taikka illalla!
matkustaminen ulkomaille ehdoton! sitäkään ole tullut tehtyä muutakuin norjassa kävin pyörähtämässä tänän vuonna ekan kerran