tiistai 8. tammikuuta 2013

Hei vain vuosi 2013!

Nämä kuvat on ottanu Maija vissiin marraskuussa jo muistan:D tai sitten en muista mutta kuitenkin 2012 vuoden puolella.
On ollut taukoa kirjoituksesta koska ei tee mieli kirjoittaa hirveesti ylimääräistä koska koulu on nyt pelkkää kirjoitusta lähes ja suunnittelua ja kaikkien lisäystä ja WÄÄÄÄ välissä tuntuu ettei jaksa ja tekee mieli nostaa kädet pystöön ja huutaa "EN TEEE!" mutta siltikin yrittää nyt pysyä mukana ja tehdä valmiiksi kaikki sillä valmistautuminen siirtyy jos ei tee tätä. Sekin että pitäisi saada työharjoittelupaikka tai siirtyy valmistuminen... Ei ressaaa joooei... Noh kuitenkin kaikesta selvitään. EN tiedä miten päin mutta silti selvitään.

Joulu meni syödessä, uusivuosi meni Matin perheen luona ja oli tosi kivaa! Sain Matin porukoilta lahjaksi Iittalan uutta mallistoa Sarjaton, 2 lasia jotka on tooosi hienot! Omistan nyt desing tuotteita:-D

Hankimme eilen Miian kanssa kuukauden salikortit ja käytiin tänään tsekkaamassa valikoima. Valitin varmaan jokaisesta jotain sillä olen niin tottunut Rollossa pienempään ja selkeämpään ja leitteet oli osa ihmeellisiä.. Noh alku kankeudesta pääsee niin suksi alkaa luistamaan. Huomenna zumBaaaa!!

Eipä mulle kuulu kuin koulujuttuja, ressiäressiä, matti, ahkera miettiminen, kirjoittaminen että rannekkin on jo tosi kipeä (väärä käsi mutta silti) ja sali&jumppa on uus juttu!



Nähkäämmme millainen vuosi tästäkin tulee, olethan yllätyksellinen ja iloinen vuosi pliiis?
Sekaviin tunnelmiin taas kuittaa tämä tyttö!