tiistai 28. helmikuuta 2012

Kuvauspäivä ja sähläys jatkuu!

Jepjep! Toinen päivä täällä Oulussa ja ei yhtään helpommin alkanu tämä päivä.. Paska ilma sekä mentiin myöhässä tuonne koululle kuvaamaan..
 Oli ongelmia kuvauksissa koska oltiin unohettu  kuulokkeet matkasta.. (Y) jeejee.. Sitte oli muutenki aamukooma kaikilla ja kuvauksissa oli teknisiä ongelmia :_D Onneksi meidän opettaja pelasti meidät ja toi puolen päivän aikaan kuulokkeet:) Kuvaukset onnistu nyt kuiten ihan okei loppujen lopuksi, kaikki vaa pakoili kyllä meitä ja oli tooosi hankala saaha haastatteluja ihmisiltä.. Mekö luultiin että net ois sosiaalisia :-D Ei vissiinkää! Mejän tämä esittelyvideo prosessiteollisuudesta on suunnattu kasiluokkalaisille ja meille piti olla jonkinlainen käsikirjoitus valmiina tai ees jotain ideaa mitä kuvattais mutta ei.. Tehtiin neki yhess' Lindan ja Miian kanssa. Kasiluokkalaiset jotka oltiin valittu auttamaan meitä niin sekin ryhmä meni uusiksi ja siinäki piti sitte selittää mitä ollaan tekemässä ja mitä ollaan suunniteltu kuvattavaksi. Onneksi saatiin kuvattua jotaki materiaalia ja katotaan sitte jälkeen päin millainen tästä tullee!
Sitten illemmalla käytiin kaupungissa ja tuo mejän koulun auto on niin paska seki... Se sutitttaa koko ajan ja jäätiin kiinni ylämäkkeen ja sai taas hävetä sen auton takia jo monesti.. Ei nuo koulun autot nii hyviä ole ku tuo iso paku ainakaan ei ole hyvä kaupunki autoksi!
Etittiiin ruokapaikkaaki tääläki ympäri kaupunkia.. Mentiin lopuksi johonki Pizza&kebab paikkaan sitte syömään ittemme ähkyyn!
Kuvia ei taaskaan ole mutta yrittäkää saada jonkilaista mielikuvaa tästä :_D

Tätä voisi kuvailla tätä meidän Oulun reissua huonoksi komediaksi.. Katotaan selvitäänkö huomenna takasin Tornioon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti