lauantai 18. helmikuuta 2012

Voiko ihminen syyä liikaa ja räjähtää sen seurauksena??

Itestä ainaki tuntuu just niin pahalta mahassa että hyi! :S Mamma teki tosi hyvvää ruokaa possun ulkofilettä kermakastikkeessa ja ranskalaisia!! NAMI!! Eilinen ilta meni rennosti ottaen, muutamia kavereita näki pitkästä aikaa ja sitten myöhemmin jutellen ystäväni kanssa monta tuntia fbssä suklaata syöden:) 


Tänään hain myös netin kautta kesätyöseteliä itelleni!! Oon soittanu jo samaan paikkaan missä olen ollut 2 kessää mutta sieltä ei ollu vielä varmaa saanko paikkaa:S Tänään sitten repasin ja hain myös Iskelmä Rovaniemelle kesätöihin : D Radiohommista on vähän käsitystä koulun radiojakson ajalta mutta ois nii kiva vähän oman alan töihinki päästä ja sais työkokemusta!! Saa nähä miten käy:D



jälkkärinä vielä laskiaispullaa niitäki söi miljoona :S
heilahti.. haittaaks se?!

Koko päivän oon kulkenu "yö" vaatteissa kun en ole jaksanut pukeutua kunnolla.. Risto Ratian paidassa ja kalsareissa niin kyllä on rentoa!! Pakko vähän mainostaa Putous - ohjelmaa sillä sain taas nauraa niille tänään !! Ne ossaa kyllä yllättää välissä jutuillaan!:D Käykää katsomosta kattomassa tämän päivän ja edellisen viikon jaksot PUTOUS ! Ite tykkään ja nauran niille:) 

Hyiih mie voisin laittaa ajoissa nukkumaan että lähtis tämä ähky poies :S Huomenna takaisin Tornioon ja saa nähä tulleeko taas samanlainen ei mitään tekemistä -viikko koulun kannalta..:s  Toivottavasti EI!!

Wild ones juuri nyt soi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti