maanantai 30. huhtikuuta 2012

Vappuja!

uusi rakkauteni <3
parempi kuva eilen illalla krepatusta tukastani!! HIENOO!?
Elikkäs vappuja vaan! Itellä on ollu aika tylsä voin sanoa.. KAIKKI on jossain muualla ja suurin osa Levillä.. Aamu lähti sillä käyntii että oisin voinu nukkua kooko päivän! En millää ois halunnu herätä todellisuuteen ku näin hyviä unia! Tässä vaiheessa vois paljastaa että on ollu aika tunteikas vklp takana ja tuntuu että oisin tappanu ihmisen...Mutta erään viisaan miehen sanoin " joskus täytyy loukata toista, ollakseen itse onnellinen. " Noh ei siitä sen enempää. 
Sitten kun sain itseni ylös, olikin liikaa aikaa ja ei tekemistä koska telkkari ei näy =( Noh keksimpäs sitten alkaa meikkaaman paljonpaljon enempi mitä yleensä ja jotain kreppitukkaan sopivaa! Siinä kulutin aikani ja etin jotaki vähän erinlaisempia vaatteitakin. Tuo kukkapaita ja nuo sortsit löyty kaapin pohjalta, paita on vissiin äitin joku ja nuo sortsit sain joskus naapurilta joka heitti vaatteita poies. Tuo rusehtava sortsipuku on viime kesän ale löytö! SON IHANA! ja rento kesävaate vaikka näyttääki säkiltä mutta sehä on sitten ku mulle tehty! :) Sitten tuuhon uuteen tai muutaman kerran käytössä jo olleeseen jakkutakkiin mikä on kyllä takaa vähän erinlaisempi, narut takana ja erinlaista kangasta. Sen ostin H&M :ltä 20e mutta oli pakko ostaa ku se oli niin erinlainen ja aika hieno sekin kuiten:) Piti säästää rahhaa muta hups! Haluaisin kyllä harmaan tai mustan jakkutakin ennen synttäreitä mutta saa nähä.
Tänään on syöty tippaleipiä äskyyn asti ja kaikke muutaki herkkuja! Simaa ei ollu kaupassa ku muutamaa sorttia ja pakko myöntää että oli pettymys kyllä nekin :S Ei maistunu kunnolla Simalta.. Tämän yksinäisen vapun aikana kerkesin myös hemmotella itseäni saunalla ja nyt sitten jatkuu ilta tämän armaani koneeni kanssa! <3 Toivottavasti ensi vuonna voisi olla tapahtumarikkaampi vappu vaikka ei tämäkään kamala ollu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti