sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

We all know

ÄÄ! Mie oon nyt unohtanu tämän bloggaamisen=(!!!


APRILLIÄ!! SYÖKÄÄ SILLIÄ JA KURAVETTÄ PÄÄLLE! :_D Koska en ole unohtanut mutta on ollut niiin paljon muuta tekemistä ettei ole kirjotellut eikä ottanut etes kuvia :s ffuuu..
Enää viikko tuota Arktistatuotantoa ja sitte vaihtuuki jo viimeinen jakso Ajankohtaistuotanto! En ole ihan varma mitä kaikkea se tullee sisältämään mutta saa nähä!! Tuo editoiminen saa kyllä riittää vähäksi aikaa koska avidi ei ole oikein yhteistyökykyinen ollut meidän kanssa ja ikävä sanoa että ryhmällä on välissä motivaatio kadoksissa :S Ja se mejän juttu kyllä on niin meikää "edustava" että ei toista...Kunhan vaan saataisiin valmiiksi se! Ja sitte on vielä Lindan ja Miian kanssa se prosessiteollisuustilaustyö aivan alussa koska pitää jossain kohti lähtiä Kemin tai Oulun tehtaisiin kuvaamaan materiaalia lissää..
Tämä viikonloppu meni yökyläilemässä koko viikonloppu! Visiin kotona ollu muutaman tunnin, paitsi kun tänään tulin ajoissa kotiin! :) Kunnon löhöily ja mässy vklp tekee hyvää! Hyvässä seurassa ja ihanku vanha aviopari tunnelmalla välissä :_DD hohooho!
Ens viikonloppuna pittää nähä kyllä ihmisä enempi täällä Rovaniemellä! Vähän jääny vähemmälle =(

Mutta matka jatkuu 19.50 Veli Salmelalla kohti Torniota ! ADIOS ja iloisia kevätpäivä edelleen! ps. tuosta on muodustumassa minun vakio toivotus :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti