perjantai 11. toukokuuta 2012

Tornio - Rovaniemi

Keskiviikkona kävin kattoon Made in Sweden - konsertin tuolla meidän musiikkitalolla. En ees muistanu että net ossaa laulaa niin hyvin ja esiintyä! Oli kiva käyä kattomassa ja Markkinen oli siellä jotaki tietsikalta laitteli musiikkia ja välivideoita, olin sitten sen kanssa siellä aivan takana ottamassa kuvia Pasman 600D Canonilla! Oli kyllä hienosti livepuolilaiset laittanu nuo kaikki mitä näkkyy lavalla valot ynnä muut rakenteet! Vaikka moni biisi oli laulettu ruottiksi ja en ymmärtäny sanomaa mutta hyvältä se kuulosti!
Eilen sitte käytiin Lintsin kanssa vähän "yhellä" joka sitten venyki muutamaksi siihen päälle vielä :-D Oli kyllä taas hauskaa viettää aikaa Lindan kanssa pitksätä aikaa:) Koulu on nyt vaan aika kova sana.. Torstaina käytiin myös Oulussa reissu vesilaitoksella kuvaamassa prosessiteollisuutta.. Eli nyt kun on yli 2kk pyöritetty peukaloita niin nyt paria viikkoa ennen kesää tulleeki ilmotusta että pitäis saaha valmiiksi... Hyvin kulkee tuo info.. Saa nähä tuleeko valmista! Ainaki mejän dokumentti Hevi`ssistä etenee ihan hyvin. Saatu tehtyä nauharaportit jokaisesta klipistä (melkein) ja sitte pitäis vaa alkaa kokoamaan ja editoimaan! HuhHUh!
Tänään sitten tulin 3 aikoihin Rovaniemelle taas 2 viikon tauon jälkeen. Piti Maijaa mennä juhlistamaan ku se täytti viime viikolla 18vee(: Vanmainen on jo aikuinen nainen:) Menttin syömään ja syötiin ittemme ähkyksi :S Hyih oli niin turvoksissa ja tuli paha olo mutta ainaki meni koko rahan eestä!! Käytiin kierteleen myös kauppoja ja oli niin ihania ja kivan näkösiä kesävaatteita jokaisessa kaupassa että tuli melkein itku ku ei oo rahhaa tai sitä on nyt kulunu aika paljon vähän turhiin toisaalta.. 
Mamman kanssa myös mentiin vielä illalla kauppaan ja ostettiin kakku tarvikkeita sunnuntaita varten, äitienpäivää kuka voisi unohtaa?!?! ;) ja parit hassut vklp juomat kaupanpäälle! NIINJOO! Ja ilmotusluontoinen asia että sain vihdoinkin ostettua hiusvärin, sen vaalean! Vois huomenna värjtä tämän "ihanan" juurikasvun vihdoin. Jesh!
Nyt vois alkaa tuota 7-päivää selailemaan ja jatkaa iltaa ja nukkumaan. Koska kiitos koulun ja hömpöttelyn on vähän kertynyt taas univelkoja.. :s 

Tack så mycket!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti