torstai 17. toukokuuta 2012

Tytöt ja sadepäivä

Eilen pääsi lähteen Rovaniemelle taas kerrran koska helatorstai eikä perjantainakaan koulua. Koko päivä meni kokouksessa. Tulin eräiden Lapin yliopistolaisten kanssa kun aletetaan tekemään yhteistyötä syksymmällä yhessä projektissa josta voin kertoa myöhemmin lisää.
Maija sai myös eilen kortin joten käytiin vähän ajelene tyttöjen kanssa ! Oli myös kiva olla isommallaki tyttöporukalla ku mentiin Sannan luokse(: Pitkästä aikaa tyttöjen kesken vaikka ei nyt kovin kauan oltukkaan:S Pitää niitäkin taas kesällä nähä useammin! 
Maijahan osas ajaakki hyvin, ei ois aatellu että eilen sai kortin :-D ONNEA MAISU!
tämmönen söpö kuva löyty kamerasta(::
Tänään nukuin ennätys pitkään varmaan koko vuonna! Vähän reilu 1 asti eli melkein se 12h :_) Ois voinu vaan jatkaa ja jatkaa nukkumista! ( taas! ) Muuta ole kyllä tehnykkään tänään koska satanu kaatamalla vettä aina välissä. Mentiin kuiten nyt iltasella tuonne meijän takapihalle paistamaan muutamat makkarat! Meni kyllä aikaa että sytty tuo nuotio ees :S Vaikka yleensä saan sen aika piakkoin sytytettyä mutta nyt ei vaa onnistunu.. En itse ole todellakaan mikään jääkiekon ystävä, ja kaikki siitä hehkuttaa ja sitä mainostetaan koko ajan JOKA paikassa ja minusta se menee vähän yli... Kyllä mie nyt ymmärrän että se on suomalaisten yks ylpeys mutta vvooij että ku naamakirjaki on täynä kaikkia peli päivityksiä! Saatan kyllä itekki joutua välissä katteleen kiekkoa mutta liika on liikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti