sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Viimeinen viikko lähtee

Eipä oo ehtiny taas oikein kirjottelemaan sillä on ollut tekemistä tuolla koulussa ja vapaa-aikanakin siellä täällä pyöriny. Editointia meillä on vieläkin ja 29.5 pitää olla valmista mutta vielä puuttuu välikuvia ja muutamia juttuja mutta eiköhän siitä tule valmis:)) jeej!
Keskiviikkona käytiin Miian kanssa siellä kuvaamassa ja paikkahan oli Pudasjärvi mitä en viimeksi musitanu:D Se oli oikein jees paikka vähän maalaisseutuista matkalla kun ajettiiin sinne koululle. Tai oikeestaan kuvattiin Kontio - hirsitalot ja huvilat niitten tiloissa.
 Torstaina tein pikavisiitin Rovaniemelle sillä perjantaina aamulla 9.00 oli hammaslääkäri missä revittiin 2 viisaudenhammasta! Huiis! Ei ollu koskaan ennen puudutettu ja nyt se pisti ainaki sen 5 piikkiä.. Ei onneksi kauaa kestäny koko sessio siellä mutta sitte ku se turvotus ei lähteny siinä parin tunnin aikana.. Vasta joskus 2 aikoihin, mutta sitte tuliki se kauhea särky :S Ei ollu kiva! Lähin kuiten Tornioon perjantaina takaisin linkulla ja oli niin hyvät ilmat ollu tässä keskiviikosta asti että ollaan viihytty porukalla tuolla kesäteatterilla ja pikisaaressa :) Toivotaan että jatkuu samalla säällä ens viikonki!
Eilen oltiin taas kesäteatterilla viettämässä iltaa porukalla auringossa ja jos ei täällä Torniossa tuulis niin paljon olisi paljon lämpimämpi..  Keskiviikko iltanakin oltiin porukalla kesäteatterilla ja pirisaaressa, porukka vaihtu aina välissä keskiviikkona ja lauantaina mutta ei se haitannu fiilistä!
Tänään käytiin pizzalla tyttöjen kanssa ja samalla se oli piknikki hyvässä säässä ja missäs muualla kun kesäteatterilla:D ja en tiiä kyllä mistähän tämä väsymys johtunee :ss 
Ens viikko vielä ja sitte alkaakin loma!! En saanu kesätöitä tälle kesälle niin saa nähä miten sitä eletään ja missä:S Ainakin Oulun suunnalle suuntaan joskus kesä-heinäkuun vaihteessa pitkäksi aikaa:)
Tämä meidän huonekkin on jo niin tyhjä.. Markkinen lähtee ulkomaille ja lähtee aussilta joskus keskiviikkona niin täällä on melkein pelkästään mun tavarat kun isukki hakee minut silloin 1.6 ja minun tavarat otetaan silloin messiin.

Nyt poliisiopisto 4!! Ja en voi milläään uskoa että viiminen viikko lähtee käyntiin o-0 jännäää! 


Keskiviikon kuvia
taas tuli eräs juopunut mies juttelemaan elämän viisauksia ja se rakastu Satuun:D

Lauantaina kuvia
Tornion yksi nähtävyys ja julkkis on valimummo! tule mielle taas rupatteleen!



7 kommenttia:

  1. hehhe Pudasjärvi! :) itellä tullu käytyä siellä vähän liikaakin...mukava paikka, aika pieni sellane vaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olihan se kylllä mukava paikka vaikka ei kovasti kierrelty:D

      Poista
  2. Ihan Jorman näkönen tuo deeku joka tuli juttelee teille! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meki naureskeltiin ku katottiin kans just samaa että jaahas Jorma tullee mejän kanssa :-D Nimettiin se Jarmo Viereläksi ku ei tiietty sen oikeaa nimeä:D

      Poista
  3. yhdyn heidiin! näin nimittäin tuota miestä yks päivä rajalla ja katoin sitä aika monta kertaa jormaksi ::D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. onko se sullekki tullu filosoimaan että kuinka se rakastaa sinua :DD Satuun se rakastu!

      Poista