keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Jos mä keksisin maailman kauneimman sanan, se kuvais just sitä mitä sussa janoan!

Ekaksi varmaan huomaa kuinka muokkasin blogin ulkoasua ja yritin tehä pirteän mutta yksinkertaisen tästä. Muokkasin tietoja minustakin lyhyeksi ja ytimekkääksi. Tarkotus ainaki tässä blogissa on tuoda meikäläisen hilpeää ja onnellista ilman suruja unohtamatta elämää. Kirjoitan milloin haluan ja mitä haluan. En yleensä mene kovin ykstityisesti puhumaan mutta välillä taas tahdonkin. Vuoden vaihteessa toteutunut haave on jo ollut toiminnassa puoli vuotta ja oon itseasiassa aika ylpee itestäni että jaksanu pitää tätä pystössä näinki kauan!!! 
Nyt voi kertoa kuulumiset:

synttärisankarii!! (:
Viikonlopun vietin siis tuolla Sodankylä huudeilla Miian luona ja juhlimme samalla tyttöjen kanssa 18wee Miiaa ja Filmifestarit! Hulluna porukkaa ja oli huippua kattella uusia kasvoja ja nähä muutamia tuttuja kasvoja siellä seassa. Lauantaina pientä rabulan poikasta  oli havaittavissa monilla ja löhöttiinki aika kauan ennenkuin lähettiin illalla taas liikenteeseen, muumilimsa linjalla meikäläinen. Käytiin Markkisen kanssa kattomassa yks Riiviöt elokuva ja olihan se näkemisen arvonen!! Ikävä kyllä hauskuun loppu siihen sillä ennen aamu 6 aloin oksentamaan ja noh.. sitte lisää kaikkea ällöttävää mitä voi miettiä kukin itse. Vatsatauti siis iski =( Oli aivan hirveä koko sunnuntai ja ei ollu nukkukkaan melkein ollenkaan, yritin kovasti suihkun lattialla mutta ei.. Sitte piti vielä lähtiä autolla kotia.. Huhuhu oli hiljasin matka varmaan koskaan meikältä!! :-D Mutta ei tarvinu pysähtyä kertaakaan onneksi! Markkinen pääsi junalla Ouluun kotia ajoissa:) Kuumekki nousi illalla ja kivuissa itkin ja join mustikka&vadelma soppaa. Onneksi se oli vain sen päivän!

Muita kuulumisia sen verta että oon kateellinen kaikille sillä kaikki menee ulkomaille ja meikä täällä sateessa.. Nytki juhannus näyttää synkältä ku kaikki muut menee jonnekki!! Kiitos sen kun en saanut kesätöitä niin ei ole rahaa matkustaa mihinkää..Ei vielä vaivuta synkkyyteen mutta saa nähä:c
Sitten kävin testaamassa solariumia ja huhu sehän oli niin yksinkertane laite ettei toista :--D jos samanlainen sade sää jatkuu täällä vois käyä toistekki!

Nyt loppu jaarittelu tältä päivältä ja ottais uusia kuvia taas jokunen päivä:_) Hyviä öitä!

Ps. Ootan ensi viikkoa, terveisin ihastunut kovasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti