perjantai 22. kesäkuuta 2012

Markalla ostan maailman, levyautomaatista kitaran!

Tässä on Markkinen. Sanoin kun aloin tekemään blogia hänelle, että joskus minä teen sinusta postauksen ja nyt aika tehdä se sillä tänäään 23.6 tuo vammanen lapsi täyttää sen suuren iän eli 18wee!! PALJON ONNEAA VAAN, PALJON ONNEA MARKKINEN PALJON ONNEAA VAAN!! Nyt ajattelin kirjottaa niin montaa juttua ku tulee mieleen yhteisistä kokemuksista kuin näitä kuvia on, kuvat on otettu tämän 2v aikana niin osa on on aika paljon vanhempia :--D voi että tuli muistot mieleen<3

Juttu 1: Vaikka nämä kuvat ei ole niin edustavia ja saan kuulla aina siitä että valitsen ne rumimmat kuvat niin tiedoksi että markkinen on hyvin kaunis ja tumma naishenkilö josta olen monet kerrat puhunut blogissani
Juttu 2: Tämä kolmikko oli aika hurrrrja ekana vuonna ja saatiin me kokea vähän seuraumuksiakin siitä hyvästä. Huurjia ja hurjaakin hurjempia syömään ja tanssimaan!
Juttu 3: Markkisella on "sukuilme" minkä se tekee aina ku mahollisuus tulee näyttää se :-D  Hox tuo kuvan ilme ei ole se! Muutenki sen ilmeet vaihtuu niin nopsaa että!
Juttu 4: Vaikka kuva antaa olettaa toista mutta Markkinen ei ole niin kätevä keittiössä... se sai poltettua nuo kanat esimerkiksi ja meidän muovikapustan sulatettua!! Että minä enimmäkseen kokkailin vaikka Markkinen osaa tehä kans ruokaa ( ainaki munakasta :3 )
Juttu 5: Kuinkahan monesti oon saanu neuvoja tältä kyseiseltä henkilöltä. Välillä sitä tekkee tyhmyyksiä mutta onneksi on niitä jotka kuitenki jaksaa kattella tätäki naamaa ja antaa vinkkejä uudestaan!
Juttu 6: myH. kuinkahan montaa kertaa oonki kuullu sen tuon suusta! Ei ollu varmaan päivääkään etten ois nauranu sille :--D voi kuulostaa tosi pahalta mutta uskokaa, hyvällä se on vain!
Juttu 7: Oltiin ennen samalla luokalla ja aina meni Jennyt sekasin.. siksi toista kututtiin yleensä jenny A jenny B tai jotku sano sitte jennIksi..
Juttu 8: Yhteistyö meiltä on minusta aina sujunu hyvin. Ekoista jaksoista lähtien ollaan sitä tehty ja miksikäs ei tästäkin eteenpäin ja huih mitähän, monta kertaaa ollaan saatu hyviä ideoita ja sitte rakäset naurut päälle ja eikun toteuttamaan!!
Juttu 9: Huone 2003 oli mejän valtakunta jonne mahtui, kyyneleitä, naurua, vammailua, tanssia, juomista, ruokaa,ruokaa,ruokaa, löhöilyä, syvällisiä keskustelua ja unta (paljon).
Juttu 10. Matka ei välttis jatku enää samaa polkua, sillä vuosi enää niin valmistutaan media-assistenteiksi!! Mutta kyllähän mie lupaan että vielä kustaan samaan pusikkoon, vielä tullaan pippaloimaan kovasti ja vielä tullaan olemaan yhteydessä koulujen jälkeenki! Tuplakaimat pitää yhtä. Kyllä Mamma hoitaa.

2 kommenttia: