perjantai 10. elokuuta 2012

Elämä on niin paljon parempaa, kun näkee, että toinen osapuoli välittää ja rakastaa.

Helloou! 
Tänään on perjantai ja tänään Rovaniemellä on Simorock!! En oo koskaan käyny nuilla festareilla enkä mene kyllä nytkään:-D Vaikka siellä oli Pmmp ja Jukka poika ja kaikkien pienten tyttöjen rakastama ROBIN!! Mutta njääh ei mulla ole rahaa semmosiin.. Nyt on vaa mennyt kaikkeen muuhun tarvittavaan rahaa että itkettää ku kattoo kukkaroon ku tyhjää näyttää=( Elisan synttäreihin on pakko säästää 31.8 ku se apina_marakatti_elmo täyttääpi 18vee1:) 
Käytiin tiistaina tyttöjen kesken kattomassa Madagascar 3 3D ja olihan se hassu elokuva, vähän ehkä odotusta huonompi mutta sai nauraa kuiten!
Keskiviikkona olin jopa sosiaalinen ja minulla kävi 3 eri ihmistä vieraana:D Se oli mukavaa mutta ei ole pitkään aikaan ollut noin... Asiaan täytyy tehdä muutos ja tavata useammin.
Eilen torstaina minun veli sai suostuteltua minut salille..Pitkästä aikaa laiskan kesän jälkeen oli aika hikistä hommaa pakko myöntää! Mutta nyt sattuu vähän paikkoihin mutta on se sitte tehonnukki johonki ku koskee! Jos sitä innostuu jatkamaan Torniossa on tavoite!
Tänään kuiten tekis jotain muuta kuin kököttäis kotonaan ja olis koneella.. Tätä on tehny lomalla ihan likaa, not nice.
Muutama kuva tiistailta:) Kiitos veljelle joka suostu parvekkeella ottaan!
NIINJOO ja talvi on kovvaa kyytiä muka tulossa.. Eipä enää pärjää pelkillä sortseilla tai takilla pihalla.. Katulamputki syttyy illalla =( Palelee sisälläki välissä, pitää ettiä neuleet esiin.
Sunnuntaina on sitten pakkaushommia Kilpisjärvelle ja sähköpostia on tullu yllinkyllin! Suunnitelmat on muuttunet mutta reissua odotan kovasti!:)
ps. mattikin on siellä :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti