sunnuntai 5. elokuuta 2012

Mä maalaispoika oon tintidin!

Heipsun! Viikonloppu meni tuolla Misissä mummolassa ja iskän luona ollessa. 
Autolla tuli taas päristeltyä ja palautettua mieleen vaikka pysyyhän se hyvin jo hanskassa ainaki niillä mettäteillä mutta autotiellä sitten en tietäis miten kävis.. 
Käytiin lauantaina kylän semmosessa kalastamiskilpailussa ja MINUN UKKI VOITTI!! 4 kerta jo peräkkäin kuulemma:--D Mummu osti myös perjantaina torilta 2 laatikkoa mansikoita ja perattiin ne ja syötiin niitä ja tehtiin lauantai-iltana mökillä vähän muurinpohjalättyjä ja saunottiin ja uitiin hetki Kallen kanssa. Näin lauantaina siellä kylä tapahtumassa myös vanhan ala-asteen opettajani:))) Ja vanhan taxikuskin joka kuskan meitä kouluun vissiin 1-2lk :--D En ois tunnistanu mutta selvis mummun kautta!
Mukava nähä tuommosia piitkästä aikaa, vuosien takaa!
Tänään käytiin mutka Kemijärvellä mummun,ukin ja Kallen kanssa. Käytiin serkun perheen luona kylässä kakku&kahveella kun vanhin lapsi oli täyttäny 6v, toinen vasta 3v tyllerö:) Serkkuakaan ollu nähny vuosiin =( Oli mukava käydä ja sain rinkkarepun lainaksi sieltä mikä oli kätevä ja hyödyllinen sinne Kilpisjärven reissuun. Näkkee kyllä sukulaisia liian harvoin.. HARMITTAA =(
Siitä ei oo vieläkään tullu sähköpostiin mitään lisä infoa ja alkaa ärsyttään ku ei voi suunnitella Tornioon muuttamista ku ei tiedä reissuta oikein mitään.. Toivottavasti ens viikolla tulee postia!
leikkasin kallen tukanki ja tulihan siitä hyvä!!
Kalle sano että näytän mummolta ku mulla oli hiukset huivin alla, verkkasit ja tuo ruutupaita..
Ukki joutu trampoliinille Millan kanssa:)
Siinä on tällähetkellä mitä mulla on kasassa! PLUS minu ruskea muovikuppi joka unohtu kuvasta..
Ens viikolla haen piilareita ja sain perjantaina tietää että vasemmassa silmässä mulla on hajataittoa... Kohta sitä katotaan kieroon ja ollaan sokkeita.. Työharjottelupaikkakin pitää keksiä uus ku en päässytkään mihin hain.. Oli joutunu evakkoon lähteen omista tiloistaan niin siksi ei nyt =(( Nooh murheet poies ja kyllä se tästä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti