torstai 12. tammikuuta 2012

Taxi vie, apostoli tuo

ÄÄÄÄÄ!! Minun pittää kuljettaa kameraa mukana mutta nyt se tietenkää ei ole ollu mukana kun sitä ois eniten tarvinnu! =( Eilen salilla käymisen ja jännän kirjastokokemuksen lisäksi vietettiin mediapelle porukalla vähän iltaa ja mukavaa oli :_) Ois nii tarvinnu kameraa kun saatiin mejän pojatki tanssimaan ja muutenki ois tullu muutamat hulvattomat kuvat hienoista kasvomaalauksista!
 Tänään oli kanssa mielenkiintoinen päivä! Erityinen suorastaan.
 Kaikenlaista pitää kokeilla ja tänään päätimmekin hetken mielijohteesta, mutta kauan siinä kuitenkin kesti sillä kaikille iski antisosiaalinen tilanne eikä kukaan halunnut soittaa. Se hetken mielijohde oli että lähtisimme syömään kakkua kahvilaan, mutta kukaan ei jaksanut kävellä joten päätimme tilata taxin asuntolan pihalle. Matkaahan ei kuiteskaan ole kuin muutama kilometri mitä tulee käveltyä usein mutta tilanne oli nyt tämä että taxilla pääsee!
 Loppujen lopuksi saatiin tilattua taxi. Ja hyvin hulvattoman matkan lisäksi päättyi toteutus onnellisesti kakun syöntiin:) Olimme odottaneet suklaakakkua mutta tyydyimme porkkanakakkuun. 
Tietenkään taaskaan ei ollut kameraa...
Joten tyytykäämme mielikuvaan mediapelleistä ja porkkanakakusta.


Nyt menisi suihkun kautta nukkumaan eilisen yön vähien unien takia tai jos ei uni tule niib lukisi lainaamia kirjoja :_)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti