lauantai 14. tammikuuta 2012

Black&White

tuli sitä lunta sittenkin hyvin paljon!


toppa-asuni <3






Blondi talossa!!! Värjäsin tänään hiukset vaaleammaksi sillä ne oli vielä vähän oranssehtavat kun punanen hiusväri ei millään lähe päästäD: Rovaniemllä kotosalla viikonloppua viettämässä ja onneksi tulin sillä sain VIHDOIN minun toppa-asuni kokonaiseksi sillä kävin Intersportissa ostamassa eilen tuon mustan takin missä on pinkillä jotku osat :) Se on hienoo! Tykkään tosi paljon toppa-asustani ja nyt pääsen sitten lumessa mönkimään jos tarvetta ja talvipakkaset ei haittaa meikäläistä!!
Tuo kirja Viimeinen tupakkamies on mitä tällä hetkellä olen alkanut lukemaan. Käytiin kämppiksen kanssa Torniossa kirjastossa ja lainattiin muutamia kirjoja. Toiset jätin Tornioon mutta niitten nimet on Unta vain, sekä P.S Rakastan sinua, ja tietty tuo Viimeinen tupakkamies. Jos sitä sais innostumaan ittensä lukemisesta uudelleen:) Ihan kivalta vaikuttaa tuo mitä tällä hetkellä luen ja se on siistiä kun taas pääse miettimään miltä kirjan henkilät näyttäisivät:D Päähenkilö on minun mielikuvassa pitkä tumma mies jolla on puku päällä sillä hän meni illalliselle "ystävälleen". Vielä en oo kovin pitkällä niin en tiiä muuttuuko mielikuva:D
Sain myös eilen kannettavalle alustan ettei aina hurise ja kuumetu liikaa ku pietä sitä peiton päällä :s Ja yritin kyllä siitäkin ottaa kuvaa mutta kävipäs silleen että otin kuvan, katsoin että ompas ihan kiva, pistin konneelle ja se oliki heilahtanu :C Sama juttu kävi uudelle meikkipussille mistä en saanu kanskaan tällä kertaa kuvvaa..
Ehkä huomenna kun pääsee tornioon takaisin.
Nyt oottelis että 2 kaveria tulis kahville ja pääsee päivittelemään kuulumiset!

Hauskaa lauantai iltaa kaikki! 

4 kommenttia:

  1. sairaan makeet noi housut! haluun itellekin :)

    VastaaPoista
  2. kiitos itekki tykkään tosi paljon:) City sprotttiin vaan muistaakseni ostin nuo sieltä ;)

    VastaaPoista
  3. samaa mieltä kans, että noi on kivat noi housut ja toi karvalakki kans ;)

    VastaaPoista
  4. kiitti anu! :)) oon nii tyytyväinen niihin kans!

    VastaaPoista