perjantai 24. helmikuuta 2012

Aika menee liian nopeasti!!

HERTTINEN SENTÄÄÄ!!! Aika menee liian nopeeaa välissä :SS Tämä viikko on menny tooooooosi nopsaa ja vaikka mitä ollaan tehty! Selitän lyhyesti kuluneen viikon ja kuvia ei ole oikein otettu muutakun laskiaistiistaina koska kamera on aina ollut kämpillä kun sitä TAAS tarvis... Mutta asiaan!
Maanantaina olin koulussa 9.00-16.00 tekemättä oikeastaan mitään muutaku vammailemalla menemään leipomolla (mediatalo2) ja sitten kun minun ystäväni pikkusisko tuli viikoksi tet-viikolle tänne tutustumaan kippi ja mediapuoleen nii esiteltiin sille vähän paikkoja koululla!
Tiistaina mentiin porukalla laskemaan mäkeä tuuhon vieressä olevalle urheilikentälle, siellä oli tosi hyvä mäki vaikka laskettiin jätesäkeillä ja oli  vain 1 pulkka käytössä mutta silti oli tooosi kivvaa/hauskaa ja pittää mennä toistekkin! 2 tosi aurinkoista ja mukavaa päivää! Oli niiin hyvä fiilis koko ajan että oli ihana:)
Keskiviikkona sitte ei niin ilosella sillä meidän sählääjäkerho kokuuntu sähläämään yhdessä ja vähän paha mieli tuli muutamasta jutuista mutta net on jo mennyttä eikä  mitään kaunaa kanneta!
Torstaina eli eilen käytiin pizzalla porukalla ja sitte mentiin käymään tuola toisella asuntolalla tyttöjen luona kylässä, sielläki tehtiin pizzaa (ähkyssä oltiin)! Illalla tuli extempore matka tuonne Puttaalle ja iltahan meni saunoessa ja tanssiessa ja semmosta:D Oli kanssa yllätyksellinen ilta seki!
Tänään sitte jäähään Markkisen kanssa tänne aussille viikonlopuksi sillä huomenna lauantaina on Rajalla - På Granssen niin lasten päivät mihin on palkattu 6 porukka sinne kasvomaalaukseen, ilmapalloja jakeleen ja sitten minä ja Pasma ollaan siellä Muumi - maskotteina!!!:D Ootan innolla mitä huomenna tapahtuu!
Tänään aateltiin Ruottista lähtiä ostelemaan karkkeja ja sitte vois levätä nuitten eilisen 3 tunnin yö unien jälkeen..
olin iha ressukka :3 myH!
Kuvia laskiaistiistaista:)

Mie keksin hienon koreografian mejän yhteen kuvastehtävään!! Markku kuvasi sen niin jos sais lainettua sen näkösille tai sitte en kehtaa:D Mutta yritän kuvia enempi ottaa ja jos vklp ja rentoutuis ja kaikke kivvaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti