lauantai 25. helmikuuta 2012

MUUMI HUMPPASOI!

Päivä lähti kunnolla käyntiin siinä kun Pasman kanssa lähdettiin Rajalle - På Granssenille siinä puoli 9 kävelemään sillä 9.00 piti alkaa "työt". Hajuakaan ollut siitä mitä kaikkea meidän tulisi ja mihin siellä mennä, soitimme "pomolle" ja se sanokin että ois sittenkin pitänyt tulla vasta 9.30....
Päästiin Rajalle siinä vartin vaille ja kauppakeskus aukeaakin 9.00... Kylmissään ooteltiin pappojen kanssa pihalla koska aukeaa ovet ja koska päästäis hommiin!
 Muut tytöt pääsi heti hommiin kun tulivat paikalle koska ilmapallojen jakelu ja kasvomaalausta tehtiin koko ajan! Meidän muumien ja pikku myyn esitys lavalla oli klo: 11, 12, 13.30 ja 15 : D Tanssittiin lavalla ja vähän "seikkailtiin muumilaaksossa" talvitunnelmissa.
Saatiin meki kunnolla tietää ajoissa mitä joudutaan tekemään ja oli niiin jännittävää ja oli innoissaan!!
Hirveesti saatiin halauksia ja näki riemukkaita lasten kasvoja kaikkialla!
Oli ehkä ikimuistoinen tapahtuma missä oon mukana saanu olla tähän astisista!!! :_) Tutustu uuteen ihmiseen ja syötiin firman piikkiin kahvilasta kaikkea :D Yli 200 kuvvaa napattua kameralla joka kiersi tutuilla, mutta aika moni oli heilahtanu mutta muisto säilyy silti! Kuvia tältä päivältä vähän sekajärjestyksessä.
 Mitä muuta voisi toivoa kun lissäää tömmösiä!?
Firman piikkiin!
jälkiruoka myös!
 

2 kommenttia:

  1. awwwww, muumeja ::::D

    lauantaimurhetytto.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. hehhe olihan nyo söpöjä:) tai olin söpö tuossa asussa::D

    VastaaPoista