perjantai 27. huhtikuuta 2012

Kysymys kysymyksen jälkeen?

1.Jos saisit palata ajassa taaksepäin, mihin aikaan palaisit ja miksi?
Varmaankin 1990 luvulle koska itekki syntyny ysärillä ja siitä on tavallaan ylpeä, sillä silloin oli keksitty jo kaiken maailman vempaimet sun muut turhat. Mutta  senki takia koska silloin oli huoletonta ja eli vailla pelkoa tulevaisuudesta tai mistään murheesta ! Itkettiin vain kun kaatui pyörällä tai tuli leluista riita mutta ei mistään suuresta.
2. Mitä pelkäät eniten maailmassa?
Kuulostaa varmaan kliseiseltä jos sanon että joutuisin elämään yksin.. Mutta koska olen vähän tämmönen mamma ja yritän pitää huolta läheisistä niin ei se ois kivaa jos en koskaan tulis saamaan omaa perhettä =( Tai että minusta tulisi yksinäinen kissanainen joka saa vaan hoitaa niitä kissojaan eikä mitään suurempaa!
3. Jos joku omistaisi sinulle kappaleen, mikä se olisi?
Tuskin sillä ois mitään väliä toisaalta, semmonen joka sopii tilanteeseen tai tunnelmaan niin miksikäs ei! Onhan niitä jo monia biisejä mistä tulee mieleen joku tietty henkilö tai tilanne!
4. Mikä kokemus on muuttanut sinua elämäsi aikana eniten?
Aika varmasti Tornioon muutto. Aivan uudet ihmiset, koulu ja kaupunki. Kyllä se pistää vähän kasvamaan ja oppimaan aika paljon kaikkea itestäni ja elämästä. En koskaan tule katumaan päätöstä lähteä sinne opiskelemaan!!
5. Millainen ihminen haluaisit olla?
Kunnon idolia ei ole koskaan ollut, esim joku julkkis tai satuhahmo. Ukkia olen ihaillut ja ihailen kyllä edelleen:) Silti vaikka kuinka painin näitten vammaisten tunteitteni kanssa aika usein, olen silti hyvin iloinen siitä että olen luonteeltani tälläinen höpöttäjä joka rakastaa ihmisiä ja osaan nauttia ja innostua pienistä! Pieniä puutteita on mutta eihän kukaan ole täydellinen :_D Tämän tytön saa myös muokattua vaikka miksi, 5v tytöstä - aikuiseksi naiseksi, tai pojasta - kippihipiksi.
6. Mikä on suurin saavutuksesi?
Varmaankin että olen päässyt opiskelemaan sinne minne tahdoinkin! Uskon että tästä eteenpäin niitä saavutuksia tulee enemmän, kuin tähän mennessä.
7. Ja suurin epäonnistumisesi?
Aika monissa pikku asioissa sitä on tultu oltua tyhmä ja ei osaa aina ajatella fiksusti.. Mutta ei nyt ainakaan tule niin pahaa epäonnistumista että se olis todellatodella merkittäväs hetki ollu! Onneksi ei taida olla vielä semmoista.
8. Mikä oli lempilelusi lapsena?
Aivan sama varmaan oliko pehmeä, iso, pieni, karvainen,kummallinen vai mikä niin kelpas ! Ei ollu nirso lapsi! Mutta tottakai aina pehmolelut on vieny sydämmen<3
9. Haluaisitko olla jossain muualla kun nyt olet?
Haluaisin olla yhden minulle tärkeistä ihmisistä, hänen kanssaan. Ei tarvitse kuin katsoa niin hymyilee väkisin:_) On vain onnellinen kun on ihania ihmisiä olemassa ja jotka välittää.
10. Jos ihminen olisi, mitä hän syö, mikä sinä olisit?
Oisin varmaan aika herkku;) Sillä makianperso kyllä olen mutta aika lailla myös kaikki ruokainen! Kunhan maistuu hyvältä niin kelpaa sekin!
11. Onko maailmassa paikkaa, jonne tiedät olevasi aina tervetullut?
On varmaan useampikia mihin olen tervetullut:) Tätin luokse Ouluun ja siskon perheen luokse Ouluun ja toiselle siskolle Ruotsiin(: Iskälle, mummolaan, Enontekiölle sukulaisiin ja varmaan näitä monia missä on sukulaisia/perhettä joita kaipaa aina ja joita on aina kiva nähdä :) + tietty hyvät ystävät mukaan lukien!!

Kiitos haasteesta Emmille ja yli puolet kuvista wehertit (_:

2 kommenttia:

  1. oi jenny, olet kyllä ihanus ♥

    VastaaPoista
  2. äääää emmmii!!:3 Mulla meni tämän tehdessä tosi kauan ku piti miettiä kuvia tosi kauan ja tekstiä.....!

    VastaaPoista