maanantai 23. huhtikuuta 2012

Kivutonta elämää??

Oivoi.... Viikko taas menny ja on kyll ollu yks onnellisimmista mutta myös vaikeimmista viikoista pitkään aikaan.. En kuitenkaan halua ihan kaikkea yksityiskohtaisesti purkaa tänne joten selittelen vain suurinpiirtein asioita. Kuviakaan ei ole tullut otettua muutaku lauantaina parit kuvat!
Alku viikko lähti ihan mukavasti pienellä extempore juominki reissulla mutta siitä sitten  ahistuksella kohti loppu viikkoa.. Se tunne kun kaikki ressi pamahtaa yhtä aikaa päälle =( 
Joka sitten purkautui torstaina aika paljalti kyyneleiden kautta hymyksi.
Jäätiin viikonlopuksi Tornioon ja perjantaina etäpäivää viettäen vähän laiskasti ja katottiin hirveän paska elokuva kun " I was here " semmonen huumenuoresta kertova viroilainen elokuva..???! Vissiin ens kerralla kattoa vähän mitä sieltä hyllystä ottaa. 
Lauantaina sitten oltiin töissä Rajakahakassa, ilmapallon jakajana olin itte ja olihan siellä kasvomaalaamassa osa meistä ( itte en osaa maalata niin en uskaltanu mennä sotkemaan toisen naamoja o-0 ) Aamu 8.00 piti olla täyttämässä ilmapalloja, tehtiin 5 hengen porukalla se reilu 1000 ilmapalloa, täytettiin ja sidottiin kiinni semmosiin keppeihin! Sai tosi monta sydänkohtausta sinä päivänä ku ne ilmapallot räjähti ties milloin ja minne!! D: Asiakkaita oli onneki aika paljon vaikka ilmasia net oliki:)
aamupalalla Robert`s cafeessa!
Sitte kun päästiin töistä niin oli aivan kuoleman väsynyt vähien yö unien takia :s mutta koomailtiin jonku aikaa ja otti kofeiiniillerin ja sitten taas tuli iltavillit ja pidetiin Markkisen ja Pasman kanssa limudiscot kolmisteen asuntolassa!!! Oli kivvaa :_) Säästä sen verran että varsinki lauantaina taivaalta vaan sateli paskahiutaleita eli räntää ja vettä.. ja oli kyllä hiljanen ja synkkä kaupunki tämä Tornio.. Eipä koko viikkona ole ollu niin hyviä ilmoja mutta nyt tänään ihme oli aika keväinen sää!
Sunnuntaina olin vahtimassa pomppulinnaa Rajalla työkseni ja tuli hirveä lapsi kuume<<3 Siellä oli niin ihania jokku ja niin söpöjä pari vuotiaita että teki mieli vaa napata ne! <3 Mutta ei ehkä kuitenkaa! Meni kyllä kivasti ja kulu aika nopsaa.
Tänään on ollut kans hyvä päivä vaikka eilen olikin aika synkkää taas illalla.. Mutta tänään saatiin mejän dokumentti projektia eteenpäin ja huomenna toivottavasti päästään kirjottaan sopimus että voidaan kuvata ja kaikkea:_) Vielä kun Miia sai minut hyvälle tuulelle hyvillä pointti jutuillaan! Huomista ootellen JA enää reilu kuukausi synttäreihin! JEE!
kiitos weheartit jälleen kuvista!
 ja nauttia saa muttei tunteeton voi olla.

1 kommentti:

  1. http://emminda.blogspot.com/2012/04/11-question-game.html haastoin sinut jälleen!

    VastaaPoista