torstai 12. huhtikuuta 2012

Takatalvi ja loskapaska..

Ei sitten tullukkaan vielä se kevät tänne Lappiin päin ainakaan..=( Maanantaina oli vielä vapaapäivä ja ei ollut ees pahasti kylmä! Mutta ootahan ku tiistaina oli jo synkkää ja kylmää ja paheni vaan.. Keskiviikkona kun ensimmäisen kerran avas verhot aamulla mielessä vaan kiros ja masentu sillä lunta oli tullu tosi paljon ja räntää sato hulluna..!! FUUU! Täälä Torniossa ei ole ees sattunut mitään jännää niin eipä ole kuviakaan eikä kirjotusta tullu. Eilen kun kävin Violan kanssa kirjastossa sai melkein hukkua koska loskaa ja lammikoita oli joka puolella ja ei tietenkäää kumppareita ollu.. Kastu aika kivasti:s
kiitos google!







Uus jakso alkoi Tiistaina, Ajankohtaistuotantoa, missä aletaan tekemään dokumentteja! Minun ja Miian kohalla vähän eri juttu koska meidän tilaustyö se prosessiteollisuus on vähän tyssänny (kiitos toisen osapuolen) niin se ois mejön dokumentti työ... Mutta koska haluan tehä jotain mistä aiheesta olen oikeasti kiinnostunut niin päätin Essin kanssa alkaa tekmään dokumentti samalla kun olen prosessiteollisuudessa kiinni eli 2 projektia samalla!
Haluan kun lähden kesälomille niin tuntea että olen tehnytkin jotain kunnolla, enkä vain 4kk pyöritelly peukaloita.. Saattaa tulla rankat 2kk mutta haluan ottaa sen riskin!
Tänään pääsee jo takaisin Rovaniemelle kotiin koska huomenna on etäpäivä!! Täytyy vain katsoa jokin dokumentti :d
Niitä kevät päiviä ootelessa kun nytkin sataa vain vettä....
Nyt voi kesää haavailla silti<3
kiitos we heart it!
 ps. mulla vittuilee tämä koko ongelma ja kone ja kaikki siitä kuvien epäjärjestys ja kaikki.. Mikkään onnistu:c

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti