maanantai 16. huhtikuuta 2012

Viikonlopun kooste!

Jos koira on omistajansa näköinen niin tässä se nähdään kuinka söpöjä molemmat on :_) Perjantai oli siis etäpäiväm piti vaan katsoa klo 1 mennessä semmonen dokumentti Surnu-Pekasta joka elili yksin jossaki pikku mökissä ja sitte kertoa siitä jotaki opettajalle. Sitten oottelin että Maija pääsee koulusta ja hyppäsin niiden kyytiin että käyään kaupan kautta ja mennään Maijan luokse viettämään rentouttavaa ja hyvin ruoka pitoista iltaa! Elisakin tuli perästä ja oli kivaa ku kolmisteen pitkästä aikaa!! Mietittiin matkalla Maijan kanssa että ollaan tunnettu jo kohta 11v. 1lk lähtien!! Mihin katos 11v o-0 huhhuh! Elisan kanssa tullee vasta 5v! 7lk lähtien :_)
Aia hyvään kan nappasin tuon telkkrimainoksen!! Tänään siis tullee Titanic klo 21.00!! Mejän piti porukalla kattella se mutta saa nähä kiinnostaako pojilla kattelle tuommosta rakkaushömppää sen reilu 3h?
Kokeiltiin myös tuommosta erinlaista kynsien lakkaamista! Siihen upotetaan vesilasiin tippa kerrallaan kynsilakkaa vaikka erin värisiä ja sitte voijaan vaikka hammastikulla tehä joku kuvio ja sitte opotetaan sormi sinne ja "napataan" se kynsien päällä se lakka. Aika siistiä mutta sotkusta hommaa ja kokeilin minun peukaloihin ja minusta nuista tuli tooosi kivat!! Ite tykkään ainaki! (vaikka kuva onki vähän huono..) 
Iltaa vietettiin aika paljon tuon telkkarin edessä ja löhöttiin ja syötiin sipsuja ja juteltiin tietty kaikkea :_) Harmi ku unohin ottaa semmosesta "FatBoy" säkkituolista kuvan ku se oli niin jännä!
Tuossa mikä on vähän heilahtanu tuo kuva testailen Joonaksen kameraa, sillä on "vähän" parempi ku minu 1000D...Se on tuommonen pikku vauva verrattuna tuuhon EOS 60D:hen! : Lähettiin sunnuntai päivällä vähän käveleskeleen tuonne mejän rantaa kohti ja sen keväähän piti tulla jo Huhtikuussa mutta näytkkääkö siltä??! Noei.... Lunta vaa tullu lissää ja lätäköihin vois hukkua melekein!  Tuolla oli kiva kävellä ku melkein joka toinen askel upotti ja jalka humahti polvia myöten tuonne ! Eipä siinä valittamista jatkettiin silti koko ajan eteenpäin! Kävin näyttämässä tuon Suutarinkorvan sillan alla oleva paikan! Jonkinlainen seikkailu matka. 
Miksihän tuo kuva pomppas tuonne nurkkaan.....-_- Hirveetä kamppailua tämän blogin kanssa välissä..
Lopuksi tässä oli tarkoituksena kuvata tätä "ihanaa" Lapin kevät säätä!!! Katsokaa kun linnut laulaa ja aurinko paistaa? :) Sarkastisuuden voi aistia kauas!! Täällä vaan loskaa joka puolellla ja lätäköitä... MISSÄ ON SE KEVÄT?!?!?! =( Tahdon sen jo, auringon paisteen ja nurmen vihreän! Ehkä sitten Toukokuussa...
Nyt pittää valmistautua hammaslääkäriin :S 
Ja illaksi Tornioon takaisin ahkeroimaan JEBOU!

2 kommenttia: