lauantai 30. kesäkuuta 2012

Kesälomani parhain viikko tähän mennessä

Viikko on menny toooosi nopeaa ja on ollu tositosi kivaa ja on saanu olla 6 päivää hyvässä seurassa:)
Maanantaina tuli meille junalla tuommonen pöljä_poika_maza ja mentiin siitä suoraan syömään! Ja voipi varmaan sanoa että syönti on ollu viikon sana... Hyyh pakko pitää taukoa pikaruuasta!!
Maanantaina oli myös täällä yötön yö ja oli aivan täynä koko keskusta ja kaupat ihmisiä!! Ei oltu kauaa sen takia ku ei siellä mahtunu kulkeen missään, seku kierrettiin kuiten. Niinjoo ja Maijaa käytiin tervehtimässä sen luukussa.
Tiistaina ei tehty mitään järkevää seku oltiin ja löhöttiin :)) Ei valittamista siitä kuitenkaan.
Keskiviikkona mentiin Raxiin syömään : -DDD ja söimme itsemme ähkyyn kyllä tietenkin! Siellä tulee aina vietettyä parikin tuntia helposti syödessä ja jutellessa. Tultiin tietenki semmoseen aikaan että ympärillä oli monia lapsiperheitä ja kiva siinä syyä ku pikkupoika tulee huutamaan äitillensä kakkahädästä.... Nooh käytiin sitten myös kahvilla/teellä Kauppayhtiöllä koska se on aika retro ja viihtyisä paikka! Tykkään kovasti!
Täällä oli maanantaina lämmin sää mutta enimmäkseen ollu koko viikon sateista ja pilvistä.. alle 20 astetta koko ajan..Torstaina ja perjantaina ihme välissä kävi arska paistamassa!
Torstaina käytiin kaupungilla ja leikin turistiopasta ku kierrettiin keskustaa ja esittelin mitä osasin :--D Se ois aika jees homma jos osais kieliä kunnolla ja kunhan tietäis jotaki historiastakin olis plussaa!
Käytiin leffassakin kattomassa Prometheus ja oli se kattomisen arvonen 3Delokuva, vaikka ei se sitä 3D ominaisuutta olis tarviinu minun mielestä. Hienot maisemat oli siinä niitä mielissäni kattelin. Olen myös aikamoiste leffa seuraa: kiljuin ku säikähin, rapistelin sipsuja, kyselin tyhmiä kysymyksiä ja pyrin pätemään mitä tapahtuu seuraavaksi:) 
Perjantaina käytiin tuolla Ounaspavilijongilla kun siellä on TIVOLII! käytiin katteleen ihmiäs ja jätskillä, nom:) Sitte käytiin kahessa laitteessa Hiphopissa ja aivan uuessa laitteessa missä hyyih pelotti aluksi niin paljon ja piti kerätä rohkeutta aikalailla, Mega Flip joka olikin loppujen lopuksi toosi hyvä laite!!! Kiitos Matin joka kesti minu kiljumista sielläkin:)
Pasma tuli kans käymään Rollossa ja oli kiva nähä sitä piitkästä aikaa. Olihan se kyllä hassua ku 2 ihmistä keiden kanssa viettää Torniossa aikaa istuu Rovaniemellä omassa kotona kahvilla, ei valittamista!:) Elisaki sai kokea kuinka hassut jutut on niillä pojillaki...heheh: d
Tänään väsytti kyllä ku herättiin mutta aika harmillista ku aika meni niin nopsaa eikä ois tahtonu että tuo  lähtee=( Mutta ei siinä ku näemmä vielä kesällä<3 
meidän joka vuotis
madin taidekuvia, miii laik!
pakko sanoa että en oo koskaan tajunnu mikä ihme tuo on.. luulin pienenä että se on kesken tai rikki mutta ei?!
Tuntuu koko ajan että se yks ois vielä täällä jossain vessassa tai toisessa huoneessa, mutta eii. Pitää siis lähtiä yksin nukkumaan ja ootellssa ens viikkoa ku pääsee Oulun suunnalle tädin luokse :-) HHEIPA!
 Ps. Matti on vissiin ottanu lähes kaikki näistä kuvista sen uuella 600D kameralla eli propsit ja kiitokset sille:))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti