tiistai 3. heinäkuuta 2012

Otan lomaa lomasta ja tekemättömyyden sijasta teenkin jotain

ilman pyyhkäriä piirretty! teki mieli piirtää eikä jaksanu alkaa kuitenkaa kunnolla ja tein sitte tuommosen ;-D
:))))))))))))))))))) Miii laikk mucho macho tai jotenki niin.. Tänään oli aika tekemistä aamusta asti kun veljeni pomppas huoneeseeni yllättäen herättämään, koska kuulemma nukun liian pitkään :-D 11-13 siltä väliltä yleensä herään??! Mutta päivähän alko kunnolla vasta tuossa 4 pintaan pyörällä kaupunkiin ja tapasin yhden mukavan tytön ja myis mulle vaelluskengät, koska elokuussa lähden Kilpisjärvelle vaeltaan, koska lähdin erääseen projektiin messiin!! Huiis jänskättää vähän se jo!
Sitten kiertelin alennuksia ja löysin yhdet ihanat mustat asialliset sortsit h&m:ltä mutta en kuitenkaa ostanu niitä =( Ostin sen sijaan suoristusraudan joka maksoi vain 12e Anttilan alesta!! Enpä oo vielä testannu mutta huomenna ajattelin. PIti myös käyä teetä ostamassa ja nappasin tuommosen Lime-Sitruunan mukkaan, enpä oo sitäkään maistanu vielä!! Aamulla sitten ;) 
Sitten aikani kierreltyä pyöräilin kotiin ja takaisin kaupunkiin. Näin vanhaa ystävääni Jonnaa taas pitkästä aikaa ja söimme sulanutta pehmistä Rovaniemen keskustassa:)
Joku vanha roku_juoppomies tuli kysymään meiltä "Kuinkas siistelijäitä tyttöjä sitä ollaan?" vastasin että noh se vähän riippuu.... Mies vastaa taas " Minä voisin tarjota teille salmiakkikossua korkilliset" sanottiin että ei me juoda ja sitten pyyteli anteeksi ja meni pois. Tosi kivoja nää rollolaiset juopot jokka pyörii keskustassa..:d Toiset huuteli hämähämähäkkiä ja  toiset huitoo kävelykepeillä..Jesh!
Nooh jatkoin matkaani siitä Maijan luukulle ja ooteltiin siellä Sannaa,Joelia ja Ainoa että niitäkin näkis ja niitähän saa aina ootella nii meni siinä vissiin puolitoista tuntia ku ne saapu ja rupateltiin siinä tovi kunnes tulin kotia saunomaan!! 
Ooon kyllä kans niin suomalainen siinä mielessä että saunominen on niiin ihanaa! Varsinki jos ois mökillä puusaunassa <3 oijh!


Sitten tämmöinen ilmotus että lähden huomenna lomasta lomailemaan Ouluuuun! <3 Tätä oon oottanu hiirrveesti että näkee tätiä ja siskon perhettä ja markkista ja kaikkia:) Mutta blogini hiljenee hetkeksi kun tuskin päivitän tädillä.. Siitä sitten pari viikkoa Oulussa ollessa niin lähtis tuonne Simon suuntaan moikkaileen yhtä herraa sinne! (:: Toivon että tulis niitä helteitä vihdoinki!!! PliiiiIS!

Pitäkää hauskaa ja nauttikaaa, minä ainakin voisin vihdoin tehdä niiin:)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti