sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Missä sitä? Tässä tätä ja huomenna mitä?

Huhuh taitaa olla ikuisuus ku kirjottelin tänne viimeksi :(( 
Mutta tuntuu että ei ole aikaa vaikka onkin, on kiirettä vaikka ei ole ja ressiä ties mistä.. Mutta suurin syy miksi en ole postannu että koneeni on ollut huollossa jo 2 viikkoa.. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! huoh.. Eikä tunnu oikein luontevalta kirjottaa kenenkää muitten koneella.. Vaikka esim tämä Matin kone ei eroa mitenkää omastani. Mutta silti..
Kuulumisia sen verta että oon nykyisin punapää taas:)))) Toteutin taas tämän minkä halusinkin mutta väri alkaa jo nyt haalistua..Vaikka vissiin just pari viikkoa sitten värjäsin. 
Koulussa tehdään edelleen Metku lehteä ja eilen käytiin kuvailemassa muusikoita yhessä hienostuneemmassa tapahtumassa täällä Torniossa Pirkkiöntalolla. 
Oon siis ollu koko vklp Matin kanssa kahestaan Torniossa:))) ihihi<3 Ollaan tehty meidän yhteistä harrastusta eli mähöämistä kovalla urakalla! 
Sää ei ole suosinu täällä sillä alkaa olemaan koko ajan enempi kylmä ja märkäää.... 
Vietettiiin AV-yötä vähän synkässä merkeissä mutta kivaa oli tutustua uusii ykkösiin! Pittää vielä tutustua paremmin ja muihinkin. Opintotukikin tulee vihdoin tiistaina ja pääsee shoppaileen IKEAAN. 
Piti pankkikortinkin kanssa sählätä.. onneksi nyt sain sen.
Yllätys että kuvia ei okein ole:S Tyytykäämme vähäiseen tällä kertaa.
karvinen<3
nöpö<3
TÄRKEIN MEINASI UNOHTUA!! Tässä on mejän ihanat kissavauvat :3 Oon nyt kerran nähny ne kotona ku oon ollu Torniossa..:( Mutta kun meen työharjotteluun Rovaniemelle niin saan olla myös näitten sulosten pentujen kanssa! Niitä jaksaa aina kattoa pitkän aikaa mitä net touhuaa:---D

2 kommenttia: