lauantai 8. syyskuuta 2012

Katkera kuu

Mahtavia kuvia studiosta jossa käytiin tiistaina! Oltiin ainaki parisen tuntia kuvailemassa yksityiskuvia ja yhteiskuvia, hyvin sekavia ja hyvin hauskoja osa!!
 Koulussa samaa vieläkin, metkua.. Ollaanhan me saatu Janinan kanssa jo musalaisista kuvia ja teknoista ja tekstiä on kirjotettu mutta silti tuntuu että ei sais aikaseksi mitään hyödyllistä. Tuntui myös että ois iskeny syysmasennun kun mikään ei kiinnostanu ja väsyttää koko ajan :(( Itkettiin ja naurettiin samaan aikaan koulussa Miian kanssa yks päivä :--D Oli pieni wtf moment. Piristyin kuiten jo torstaina ku käytiin poikien kanssa syömässä raxissa lastenviikoilla. Hyyii vaahtokarkki pizzaa, en suosittele!!:S Piti syyä niin että meinas oksennus tulla ku nousi ylös, mutta rahan eestä piti! Kävin myös shoppailemassa Ikeassa heti kun opintotuki tuli. Huomasinki että menny vähän liikaa rahaa nyt opintotuesta:S Matkoihin pitäis säästää ja ens vklp Ouluunki pitäis päästä.
tässä kuvaa meidän parisuhteesta..
tässä vähän todlelisempi kuva :3
??ööh
kuva kuvitellusta AV-yöstä
Maija Poppanen.
Päädyin taas parin viikon tauon jälkeen Rovaniemelle, sillä kävin työhaastattelussa heti kun saavuin Rolloon. Lainaten fb päivitystäni: "Enpä oo ennen kuullu että tuleva työnantaja tulis hakemaan linkkuasemalta ihan vapaaehtoisesti työhaastatteluun. Mulle kävi näin ja tekemistä on toivottavasti luvassa! 1.10 siis Iskelmä Rovaniemi :---)"
Elikkä pääsin tulevantyönantajan kyydillä vapaamuotoiseen haastatteluun ja pääsen tekemään toimitettuja juttuja mitä halusinkin: ) Ja tietenki muutakin! Siistiä, ootan kyllä innolla!! : ) 3 viikkoa vielä Torniossa VAIN :( Sitten parin kuukaufen tauko..
Kotona olen kattellu taas Karvisen ja Nöpön menoja ja siinähän se menee niitä kattellessa! Huomasin että mejän kissat tykkää varpaista ja kengistä, eli onkohan niillä jalkafetissi??! Kovasti kasvaneetkin parin viikon aikana ja tottuneet paremmin taloon ja elämään kotokissan elämää. 
Elisaki tuli yöksi extempore mutta tänään nukuttu pitkään ja syöty ja katottu disney elokuvia!

Nyt voisin vain jatkaa musiikin kuuntelua ja kattoa kissoja saunassa jaa vain olla, kunnes huomenna Tornio:)

3 kommenttia:

  1. Oi mie kyllä haluan nähdä nuo kissanpennut! Ovatpas suloisia, soittele ku olet Rovaniemellä :)
    -Jonna : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuun työharjotteluun n.2kk 1.10 alkaen eli tuun silloin vasta seuraavan kerran :)) Hyvin aikaa nähä ja käyä kylässä!!

      Poista
  2. Käy Jenny kurkkaamassa!

    http://kettujakauris.blogspot.fi/2012/09/kettu-i-your-blog.html

    VastaaPoista