perjantai 30. marraskuuta 2012

Day2 in LKS

NÄILLÄ MENNÄÄN! :) 
Nukuin aika huonosti yön täällä kun kuuntelin vain kaikkia outoja ääniä. En myöskään ole tottunut siihen että joku/jotkut tulee katsomaan minua yöllä siinä 2-4 aikoihin, laittoivat sinää tippaa vissiinki:--D No siitä asti ku ne kävi heräsinkin joka tunnin välein, en edes tiedä mihin.. Sitten aamulla tultiin ennen 8 ottamaan verikokeita ja sain sitten aamupalan sänkyyn! hehhe! Mutta pyllystä on etten pysty oikein kiinteää ruokaa syömään.. Leipää ei pysty ku se menee märehtimiseksi ja meinaan tukehtua siihen, myös juominenki tekee välissä tiukkaa.. Onneksi sain kipulääkkeitä taas aamusta että helpottaisi oloa mutta ne vaikutti vähän liian myöhään kuin siihen ruokailuun. Nyt odottelen että lääkäri tulis antaan jonkinlaisen analyysin että lähenkö tänään kotiin vai vasta maanantaina. Ääntä ei lähde juuri yhtään, nieleminen sattuu välissä edelleen jaa on tää pyllystä vieläkin. En suosittele pussailemaan, saa vaan kärsiä :--D
Kaikki täällä muuten raahailee nuita ihania pikku peruna kääryleitään eli vauvvoja ja mie joudun raahaan tuommosta teleniettä mikä on tuossa kädessä kiinni.. Se on vähän kylmävauva jonka kans pitää änkeä pieneen vessaankin!
 Onneksi mummu ja iskä kävi piristämässä jo tälle päivälle myös! Eipä ole enää niin pahaa sairaalakammoa, kun kaikki ovat mukavia ja auttavaisia! Verikokeetkaan ei tunnu enää missään ja tuuhon mikä on kädessä kiinni tottunu jo. Pitää tulla vielä takaisinkin sairaalalle kun kitarisat leikataan...:S Mutta siihen on aikaa. Nyt alan syömään jäätelöä ja pötkötteleen.

TURPONALLE KUITTAA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti