sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Iki-ihana

Perjantain päätty hyvin sillä pääsin tapaamaan iki-ihanaa Antti Tuiskua Rovaniemen Korundiin, missä järjestettiin KIDSing - koelaulut. Oli ihana nähä vihdoinkin livenä se henkilö jota on 10v kuunnellut ja fanitin kovasti pikku tyttönä kun Antti oli Idollissa!! 
Toimin kuvaajana tuossa haastattelu tilanteessa ja työkaverini oli haastattelijana. Oli kiva myös työpäivän päätteksi sählätä linkkuaikataulujen kanssa, sillä vaikka asun lähellä keskustaa niin asun sellaisessa kohdassa josta menee päivässä vaan 2 linja-autoa.. Toinenkin kulkee vain silloin kun yläasteella on koulupäiviä.. Päädyin tyttöjen kanssa heseen nauramaan "huonoille" jutuille! 
Ensi viikolla toivottavasti saan paremmin aikaiseksikkin jotain sillä ensimmäinen viikko meni opetellessa työrytmiä ja tutustuessa kaikkien työhön. Sentään sain sovittua tuon Antin haastattelun ja oli se aika jännää ensimmäiseksi työksi! Antti oli kyllä kova puhumaan, mutta tykkäsin silti kuunnella. Hihih. Onneksi on pitäny pohjoisen puolta sillä Rovaniemi piti puhua yhdeksi koelaulu paikaksi. Onhan Anttikin Rollon poikia :--D
Korundin sali oli tosi hienon näkönen muutenkin! En ole vielä käynyt katsomassa teatteriesityksiä siellä, mutta täytyy kyllä käydä sillä iso ja komia sali. Suosittelen muillekkin käymään!
Ps. Huomenna pitäis hommata taas salikortti tänne Rolloon, lupasin veljelle jo. Mutta kauheen kallista tuosa mejän lähellä tuo vaikka todella hyvä kuntokeskus onkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti