tiistai 18. syyskuuta 2012

Pakotettuna saikulle

Kirjotus on jäänyt täällä Torniossa vähänkö vähäiseksi..
 Mutta tuntuis ettei ole aihetta kirjoittaa tai uusia kuvia ja mitä otetaan koulun puolesta niin onko ne eees julkaisu kelpoisia.
 Mutta tällä hetkellä olen pakotetulla saikulla niin sanotusti, kiitos ja terkut vain Miialle :--D Mutta onhan tässä kidutettua itteä lauantaista asti. Vklp oltiiin Oulun suunnilla Satusen luona<3 Oli tosi kivaa nähä julle_juksuleenaa ja Markkista ja Satu ja Anua! Käytiin vähän testailemassa Oulun yöelämää Tivolissa jaah ihan jees paikka mutta rahat meni ku piti ostella vähän kaikkee turhuuksia.. Opintotukea menny se päälle 200e..HUPSII!
Eipä oo ollu pitkään aikaa nii helpottavaa tulla Tornioon lauantai aamuna valvotun yön jälkeen ja tunnin oottelua Kemin linja-auto asemalla.. Rakastuin Satun kissapoikiiin :3 tosi söpöjä ja kilttejä, antoi väännellä itseään miten sattuu sylissä ja istuivat hassusti.
Pitäis kouluhommat saaha tehtyä nyt 2viikon sisään sillä sitte pittää lähtiä tuonne Rollon suunnille 2kk. Iskelmä Rovaniemi täältä tullaan : _) Kunhan tää räkätauti vaa hellittäis. 
Tässä toosi sekavaa tekstiä ku en jaksa ees nyt miettiä mitä kirjotan ja aivot on ollu pari päivää narikassa että ne ei ees toimi tällä hetkellä.. 
Joten pahoitteluni ja kestäkäämme.
tukka lyheni taas kerran! Kiitos Leinalle tästä:)
En siis näitä kaikkia ostellu oulusta vaan otin eilen huvikseen jotain kuvia. Ostin tuon värimaskin kyllä ja ostin uusia lävistyskoruja kieleen ja kulmaan:)
Nyt jatkais kuuntelua Radioaktiivista missä Jaakko_poika juontaa ja näiden nessujen ja pastillien voimalla menis tämän päivän. Jos jaksaisin tehdä itselle hyvää ruokaa kuites!

2 kommenttia:

  1. Mie vain sinun parasta aattelin että oot sitte ainaki ens viikolla kunnossa ko alkaa pahin urakka :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niii tietty;) harmittaa vaa sen stedicam kurssin tehen, että sinäänäsä huonoon aikaan:(

      Poista