keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Vidudus päivitys

Nyt voin sanoa että kaikki on menny pyllystä lähes 3viikon aijan ainaki.. Rampannu tuolla terveyskeskuksessa ja päivystyksessä ties mitä verikokeita ottamassa ja lääkerien vastaanotolla ja annetaan vaan lääkkeitä kun vähän arvaillaan mikä vois vaitava.. Jooh elikkä tuli oltua viimeiset 2 viikkoa työharjottelustakin että olin vain satunnaisia päiviä paikalla tämän sairastelun vuoksi. Kaikki alko tavallisella flunssalla mikä jatkui reilu viikon silmien turvotuksen kanssa, net oli aivan ummessa välissä. Sitte taas flunssaa ja limayskää, sitten kun taas pääsin lääkärille ja otettiin niulusta näyte, sain lääkekuurinn siihen, mikä ei auttanut. Lähdin takasin Tornioon sunnuntaina mutta palasin takasin jo tiistaina kun minun kurkkukipu paheni ja mulla turpos koko naama ja kaula.. Kävin Torniosa päivystyksessä ja sain erilääkityksen nielurisatulehduksen hoitoon: antibiootteja ja kipulääkkeitä. Noh tiistaina nousi myös kuume ja terkkari käski minun lähteä kotiin ja suoraan lääkärille. Soitin itkien iskälle että olisiko mahdollista hänen päästä tulemaan kun en uskaltanut siinä kunnossa lähtiä yksin linkkuun istumaan montaa tuntia.. Onneksi iskä on ihana ja haki minut poies ja nuo kipulääkkeet väsyttää hulluna niin olo on kuin pienessä humalassa välissä. Autossa istumisen jälkeen istuttiin reilu 5h päivystyksessä että pääsi lääkärille, jossa kesti sitte 5min.... Turhauttavaa kun heikko olo ja väsytti ja kuumetta niin ootella.. Sekin vielä kun en pysty kunnnolla syömään ja juomaan ku nieleminen sattuu niin paljon!! 
Tänään keskiviikkona käytiin taas yhissä verikokeissa ja saatiin vihdoin tietää että mikä tää on: pusutautihan se. Googlatkaa jos ette tiedä. Se on yleinen viirusbakteeri nuorilla. 
Vituttaa eniten ku ei jaksa tehä mitään ja ei pysty syömään vaikka ois nälkä.. Minulta on myös jäänyt välistä siskon poikien ristiäiset, sekä en päässyt mukaan Matin veljen perheen luokse.. Koulussa menee kaikki alkuinfot ohi.. Enkä tiedä milloin pääsen takaisin kouluun.. Ja tämä sairastelu voi kestää vielä kauan.. Että ymmärrettäköön ku itkettää ja vituttaa kun kaikki kiva menee ohi. En tietenkää voi pitää hauskaa tai juoda alkoholia piitkään aikaan. 
Sekin nyt sanottakoon että mulle varataan aika kitarisan poistoon. Kuulemma pitäisi kaikkien kurkkuun liittyvien sairastamisen loppu ku seinään. Ei auta se että pelottaa mennä sairaalaan ja vielä johonki leikkaukseen!!! Sairaalassa tulee aina paha olo ja son viiminen paikka missä tahon olla jos ei ole pakko..!! Onneksi siihen menee kuitenkin joku 3kk jonottaa sinne.
Nyt pitää vain juoda paljon mehua (yrittää) ja vetää kipulääkkeitä ettei sattuis nieluun niin paljon.. Tekisin mitä tahansa ettei tää kestäis kovin kauan! Tahon palata kouluun ja Tornioon ja pitää hauskaa välissä ja syödä normaalisti. Lähtiä katsomaan tottakai kummipoikiani heti kun pääsen<3
KIITOS JA ANTEEKSI.
TURPONALLE KUITTAA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti